2024-05-19

Рок-гурт KARTA SVITU виступив з благодійним концертом на базі Полтавської політехніки і презентував свій дебютний альбом

На базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» український рок-гурт KARTA SVITU зіграв благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Студенти, науковці, викладачі та гості Полтавської політехніки підтримали захисників донатами, а виконавці презентували свій дебютний альбом «Простір важливих речей» та заспівали свої кращі хіти.

Рок-гурт KARTA SVITU виступив з благодійним концертом на базі Полтавської політехніки і презентував свій дебютний альбом

16 травня, у День вишиванки, на open-air сцені Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся концерт відомого українського рок-гурту KARTA SVITU. З перервою на повітряну тривогу українські музиканти запалили на університетській сцені.

Благодійний захід на підтримку Збройних Сил України відбувся з ініціативи Волонтерського штабу Полтавської політехніки та за сприяння засновника громадської організації «ВПО України», Народного депутата України, члена Наглядової ради Максима Ткаченка.

«У рамках XVIII Всеукраїнського фестивалю науки, який щорічно відзначається у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», відбувається ціла низка різних заходів. Ми проводимо благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України.

Також сьогодні хочу привітати вас із ще одним святом – Днем вишиванки. Українська вишиванка – це символ незламності, символ нашої єдності і символ нашої Перемоги.

Я дякую члену наглядової ради університету, народному депутату України Максиму Ткаченку за підтримку студентських ініціатив та сприяння проведенню цього заходу.

Молодіжний рок-гурт KARTA SVITU неабияк підтримав бойовий дух та ментальне здоров’я наших студентів і науковців!

Ми щиро дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити такі заходи. Ще один концерт українських зірок наблизив нас до Перемоги! Слава Україні!», – наголосив ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

Під час концерту на сцені Полтавської політехніки учасники гурту KARTA SVITU презентували свій дебютний альбом «Простір важливих речей» та зіграли для слухачів нові хіти.

«Сьогодні насправді унікальний день. Окрім того, що я вітаю всіх хто прийшов у вишиванці з нагоди свята, ми маємо честь сьогодні у Полтаві вперше презентувати альбом «Простір важливих речей» і заспівати пісні з цього альбому.

Я знаю, що на цьому місці вже виступало багато артистів, це місце намолене, це місце вже бачило багато рок-концертів. Я точно знаю, що вже не вперше на цьому місці пропонується співати пісні разом. Тож спробуємо?

Полтава – це земля талановитих людей. Я дякую всім, кожному і кожній, хто вже зараз починає шлях до своїх цілей. Я впевнений, що Полтавська політехніка – це прекрасне місце для того, щоб почати рух назустріч мріям», – сказав фронтмен Іван Марунич.

Разом зі студентами, науковцями, викладачами, а також відвідувачами Полтавської політехніки виконавці заспівали свої пісні «Вже сьогодні», «Луна», «Jump!!», «Вона лягає спати», «Премія», «Немов птахи», «Батіна тачка», «З кожної праски», а також виконали свою найпопулярнішу пісню – народний хіт «Пес Патрон».

Гурт KARTA SVITU подарував ще кілька кращих пісень на біс, а на завершення розіграв фірмовий мерч серед учасників концерту, не шкодував автографів і селфі для своїх фанів.

Раніше на open-air сцені Полтавської політехніки відбувся благодійний концерт за участю зіркових виконавців Михайла Хоми (DZIDZIO), Олександра Пономарьова та ведучого Юрія Горбунова, рок-гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» вдруге зіграв благодійний концерт на сцені Полтавської політехніки, скрипаль-віртуоз Василь Попадюк теж зіграв благодійний концерт на сцені Полтавської політехніки, відбувся благодійний концерт Національного академічного оркестру народних інструментів.

Нагадуємо, студія сучасної хореографії Полтавської політехніки «DWIZH» запрошує на кастинг.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»