2023-06-02

На open-air сцені Полтавської політехніки відбувся благодійний концерт за участю зіркових виконавців Михайла Хоми (DZIDZIO), Олександра Пономарьова та ведучого Юрія Горбунова

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на підтримку Збройних Сил України відбувся благодійний концерт за участю Заслуженого артиста України Михайла Хоми (DZIDZIO) та Народного артиста України Олександра Пономарьова, ведучим мегапотужного драйвового музичного шоу став неперевершений Юрій Горбунов. Творчий івент успішно реалізували за підтримки засновника громадської організації «ВПО України», Народного депутата України, члена Наглядової ради Максима Ткаченка.

На open-air сцені Полтавської політехніки відбувся благодійний концерт за участю зіркових виконавців Михайла Хоми (DZIDZIO), Олександра Пономарьова та ведучого Юрія Горбунова

Таланти всієї країни об’єднуються задля нашої спільної Перемоги - на open – air сцені Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на підтримку Збройних Сил України відбувся благодійний концерт за участю зіркових гостей – Заслуженого артиста України Михайла Хоми та Народного артиста України Олександра Пономарьова. Ведучим мегапотужного драйвовового музичного шоу став неперевершений, харизматичний Юрій Горбунов, який закликав любити українське, жити з натхненням та насолоджуватися спільними приємними моментами.

Творчий івент успішно реалізували за підтримки засновника громадської організації «ВПО України», Народного депутата України, члена Наглядової ради Максима Ткаченка, який всебічно сприяв проведенню благодійного концерту такого масштабного рівня на базі Полтавської політехніки. Шанувальники української музики, що зібралися навколо відкритого майданчика на інноваційній Алеї ДТЕК, мали можливість долучитися до благородної місії та задонатити кошти на потреби Збройних Сил України в спеціально облаштовані на території університету скриньки.

Зі святкової сцени ведучий Юрій Горбунов звернувся до студентської молоді: «Пам’ятайте, це одні з найкращих років у вашому житті! Навчайтеся, здобувайте освіту і ставайте нашими майбутніми Президентами, майбутніми Прем’єр – міністрами, майбутніми ректорами! Слава вам, українські студенти! Слава вам, Полтавська політехніка!».

Надаючи слова для святкових привітань ректору Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професору Володимиру Онищенку популярний ведучий назвав очільника університету «людиною, яка живе університетом і абсолютно переконана в тому, що лише за тими студентами, хто добре вчиться – майбутнє нашої країни». «Ось так має виглядати ректор – підтягнутий, спортивний, талановитий, безперечно, це приклад як для студентів, так і для студенток. Це приклад для інших ректорів», - наголосив Юрій Горбунов.

З open – air сцени очільник Полтавської політехніки привітав студентську молодь, гостей благодійного концерту, які знайшли вільний час та долучилися до спільної доброї справи – підтримки наших захисників, що ціною власного життя виборюють для нас можливість збиратися наживо, навчатися, працювати, розвиватися та наближати Перемогу!

«Сьогодні до Полтавської політехніки завітали великі патріоти своєї країни, зіркові виконавці, друзі університету, які з перших днів війни підтримують бойовий дух Збройних Сил України і тримають міцно свій культурний фронт.

Полтавська політехніка з перших днів війни тримає власний фронт – волонтерить, допомагає внутрішньо переміщеним особам, надаючи прихисток, харчування, речі всім, хто потребує допомоги та підтримки, створила власний Пункт Незламності. Студентська молодь з пошаною називає свій університет «місцем сили» і ми так само тримаємо власний фронт, наші двері завжди відкриті для тих, кому необхідні всебічне сприяння та готовність рухатися назустріч непростим викликам!

Приємно, що підтримати нашу спільну благородну місію та задонатити на підтримку Збройних Сил України прийшло так багато справжніх патріотів – студентської молоді, полтавців та гостів нашого мальовничого міста. Переконаний – наша молодь найкраща, з такими талановитими, цілеспрямованими юнаками і дівчатами можна реалізувати десятки проєктів!

Дякую нашим Збройним Силам за унікальну можливість наживо відчути красу української музики, мови та щодня популяризувати власну національну культуру серед молоді. Віримо в наші сили, віримо в нашу непереможну армію та прославляємо нашу молоду європейську державу власними звершеннями на увесь цивілізований світ!

Від імені дружньої команди Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» висловлюю слова щирої вдячності засновнику громадської організації «ВПО України», Народному депутату України, члену Наглядової ради Максиму Ткаченку за надану можливість проведення благодійного концерту такого масштабного рівня на базі Полтавської політехніки.

Глибоко шануємо та цінуємо нашу співпрацю, для нашого університету величезна честь бути дотичними до реалізації таких класних творчих проєктів», - наголосив Володимир Онищенко.

Драйвова енергетика відчувалася на кожному кроці – у посмішках, дзвінких голосах, коли публіка підспівувала найвідоміші композиції, у сотнях зроблених фотосвітлин. Сотні людей стали єдиним енергетичним полем, даруючи любов та повагу народним улюбленцям. Емоції просто зашкалювали, а виступи артистів Михайла Хоми та Олександра Пономарьова зривали бурхливі овації у шанувальників української музики.

Відомі українські виконавці подарували найпопулярніші пісенні хіти, серед яких – «Марічка», «Василина», «Чому», «Він чекає на неї», «Вихідний», «Гей, соколи», «Горить – палає техніка ворожа», даруючи публіці ліричний та бойовий життєвий заряд, гарний настрій, а глядачі натхненно підспівували та підтанцьовували просто неба.

Натхненно та життєстверджуюче прозвучали слова Заслуженого артиста України Михайла Хоми (DZIDZIO): «Дякую Богові, мамі і татові за те, що я – українець! Хочу кожному з вас сказати, що ми – надзвичайно багаті, бо маємо солов’їну мову та найкращих людей на землі!».

Яскравою «родзинкою» благодійного концерту стало спільне виконання добре всім відомої композиції «Горить – палає техніка ворожа», після завершення кого публіка спільно з артистами скандували «Україна понад усе!».

«Дякуємо вам, дякуємо, за все! Ви – неймовірні! Слава Україні! Героям Слава! Полтавська політехніка, дякуємо вам! До зустрічі! Вчіться! Зростайте! І залишайтеся справжніми патріотами нашої країни!», - наголосив зі сцени ведучий Юрій Горбунов.

Важливо зауважити - викладачі, студенти та гості задонатили на підтримку Збройних Сил України 105 тисяч гривень!

Перед початком благодійного мистецького івенту команда однодумців Полтавської політехніки мала приємну нагоду поспілкуватися з артистами, провести невеликий кампус – тур затишними університетськими локаціями. Почесні гості ознайомилися з експозицією Народного музею історії університету імені Надії Кочерги, занурилися в атмосферу епохи колишнього Інституту шляхетних дівчат та дізналися цікаві факти з життя полтавця, чиє ім’я знає увесь світ генія – винахідника Юрія Кондратюка. Людини – мрійника, чиї мрії стали реальністю і чия «равликова траєкторія» відкрила людям шлях до Місяця.

«Надзвичайно приємно, що люди великого мистецтва. які бували у різних куточках світу з благодійною метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України, так позитивно відгукувалися про наш університет, цікавилися його досягненнями та відчували себе як вдома.

Дозволю собі процитувати класного ведучого, справжнього патріота своє країни Юрія Горбунова, який зазначив, що його охоплюють неймовірні відчуття, що є в нашій країні такі заклади, які виховують таку кількість красивих, талановитих людей, а значить у нашої нації світле майбутнє, де не буде місця війні.

Особливо пам’ятними для нашого університету стануть автографи зіркових виконавців з теплими побажаннями подальших звершень, миру та процвітання Полтавській політехніці на незалежній українській землі.

Переконаний, що наша зустріч стане ще однією класною сторінкою у житті багатопрофільного класичного університету, який динамічно розвивається, трансформується та не зупиняється на досягнутому!», - прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Нагадаємо, нещодавно у рамках Всеукраїнського туру в Полтавській політехніці виступив відомий рок – гурт «Без Обмежень» з їхньою програмою «Вільні люди», а всього кілька днів тому на цій сцені власними творчими здобутками поділилися студенти полтавських університетів – учасники молодіжного простору «Покоління сміливих», які об’єдналися, щоб допомогти солдату штурмової роти «ОДІН» Миколі Іщенку.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»