2024-05-17

Студія сучасної хореографії Полтавської політехніки «DWIZH» запрошує на кастинг!

Кафедра хореографії і танцювальних видів спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» презентує новий драйвовий культурно-мистецький проєкт – студію сучасної хореографії «DWIZH» під керівництвом топового хореографа України, лауреата національних і міжнародних конкурсів, переможця Всеукраїнського телевізійного проєкту «Танцюють всі – 3» Олександра Геращенка!

Студія сучасної хореографії Полтавської політехніки «DWIZH» запрошує на кастинг!

Запрошуємо амбітних і цілеспрямованих танцівників для досягнення найвищих вершин у хореографічній сфері, участі в концертах, фестивалях, конкурсах, батлах регіонального, всеукраїнського і міжнародного рівня, національних чемпіонатах і кубках Європи та світу!

Кастинг відбудеться 20, 21, 22 травня 2024 року о 15:00 у залі для бальних танців і черлідингу (4 поверх спортивного корпусу). З собою необхідно взяти гарний настрій, танцювальну форму і взуття для демонстрації хореографічних умінь та навичок.

До зустрічі на кастингу! Не втратьте свій шанс стати частиною креативної та дружньої танцювальної команди.

Раніше переможець талант-шоу «Танцюють всі-3» Олександр Геращенко провів майстер-клас з сучасного танцю для студентів-хореографів політехніки.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»