2020-07-06

«Математичне літо»: Мала академія наук України запрошує учнів Полтавщини у безкоштовний онлайн – проєкт

Національний центр «Мала академія наук України» запрошує учнів 7 – 11 класів взяти участь у безкоштовному п’ятитижневому онлайн – проєкті «Математичне літо».

 «Математичне літо»: Мала академія наук України  запрошує учнів Полтавщини у безкоштовний  онлайн – проєкт

Кафедра вищої та прикладної математики Національного університету імені Юрія Кондратюка інформує про безкоштовний онлайн –проєкт, участь у якому можуть взяти всі, хто цікавиться математичним моделюванням і прикладною математикою. Тривалість проєкту - з 6 липня по 14 серпня 2020 року.

Щосереди для найдопитливіших - пізнавальна онлайн - лекція та кількаденний інтенсив з розв’язування найкрутіших математичних ребусів. Найактивніші учні отримають подарунки від організаторів онлайн - проєкту.

Перша лекція проєкту «Математика та мистецтво» відбудеться 8 липня о 11.00 год. Слухачі дізнаються про важливу роль математики для розвитку науки та мистецтва, її взаємозв’язок з людськими почуттями.

Серед спікерів – завідувачка лабораторії прикладної математики Національного центру «Мала академія наук України», доктор фізико – математичних наук, старша дослідниця Катерина Терлецька, що займається дослідженням внутрішніх хвиль океану та популяризацією науки серед учнівської молоді.

Долучитися до участі можна в будь – який час, зареєструвавшись за посиланням: https://bit.ly/31zSBib