2024-06-27

Майбутні документознавці та PR-фахівці успішно захистили бакалаврські роботи, присвячені найактуальнішим проблемам інформаційних технологій

На базі кафедри українознавства, культури та документознавства Полтавської політехніки відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт зі спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа за освітніми програмами «Документознавство та інформаційна діяльність» та «Інформаційна аналітика та PR-діяльність». Майбутні фахівці презентували дослідження, присвячені трансформаціям бібліотек, аналізу та вивченню візуального та інформаційного контенту сайтів університетів тощо.

Майбутні документознавці та PR-фахівці успішно захистили бакалаврські роботи, присвячені найактуальнішим проблемам інформаційних технологій

Упродовж 25-26 червня 2024 року на базі кафедри українознавства, культури та документознавства факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся успішний захист бакалаврських робіт студентів четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, що опановували ключові професійні компетентності за двома освітньо-професійними програмами: «Документознавство та інформаційна діяльність» та «Інформаційна аналітика та PR-діяльність».

Відзначимо, що цьогоріч вперше відбувається випуск бакалаврів за освітньо-професійною програмою «Інформаційна аналітика та PR-діяльність». Процедурі захисту досліджень передувала напружена робота, з якою студенти під керівництвом досвідчених наставників успішно впоралися.

Члени висококваліфікованої екзаменаційної комісії на чолі з головою, директоркою Державного архіву Полтавської області Валентиною Гудим відзначили високий рівень представлених робіт бакалаврів, їхню різнобічну тематику.

Під час захисту студенти продемонстрували вагомі знання та практичні вміння щодо дослідження низки актуальних тем сьогодення – трансформації бібліотек у потужні бібліохаби, реалізації потенціалу локальної бібліотечної мережі в інформаційному протиборстві України та рф, визначення ролі інформаційних технологій як інструменту підвищення ефективності діяльності відділу кадрів ЗВО, аналізу візуального контенту сайтів ЗВО як засобу формування корпоративного іміджу, опрацювання особливостей документаційного забезпечення закладів харчування, вивчення інформаційного контенту сайту ЗВО як інструмента підвищення ефективності комунікації з цільовими аудиторіями, створення вебсайтів підприємств та компаній сфери послуг як ефективного засобу просування продукції і комунікацій з клієнтами та інших.

Науково-педагогічні працівники та студенти кафедри українознавства, культури та документознавства Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» висловлюють слова щирої вдячності голові екзаменаційної комісії, директорці Державного архіву Полтавської області Валентині Гудим за плідну науково-освітню співпрацю та активну участь у справі практичної підготовки висококваліфікованих фахівців.

Вітаємо випускників із подоланням важливого етапу в житті, який увінчав успіхом роки навчання в багатопрофільному класичному університеті! Бажаємо, щоб отримані знання та досвід допомогли побудувати успішну освітню та професійну траєкторію, не зупинятися на досягнутому та йти вперед до приголомшливих можливостей і реалізованих чудових ідей!

Нещодавно у Полтавській політехніці урочисто відзначили 127-му річницю від дня народження патрона університету Юрія Кондратюка.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»