2023-07-10

Мінцифра, МОН України та ІТ-компанія Genesis запускають навчальний інтенсив для викладачів

Стартують двотижневі безкоштовні освітні курси для викладачів закладів вищої освіти, бажаючих інтегрувати Всеукраїнські курси від ІТ-компанії Genesis в освітні програми, за якими здійснюється практична підготовка фахівців ІТ – сфери у їхніх університетах.

Мінцифра, МОН України та ІТ-компанія Genesis запускають навчальний інтенсив для викладачів

Стартує двотижневе безоплатне навчання для викладачів, які хочуть інтегрувати Всеукраїнські курси від ІТ-компанії Genesis в освітні програми своїх закладів вищої освіти.

Викладачі зможуть підвищити власні професійні компетентності та дізнатися детальніше про структуру курсів, а також навчитися їхньому ефективному викладанню студентам.

Навчання відбудеться у такі терміни:

  • 10–21 липня – курс «Створення та розвиток IT-продуктів»;
  • 24 липня – 4 серпня – курс «Маркетинг IT-продуктів».

Викладачі, які успішно пройдуть навчання і складуть тести, отримають сертифікат із переліком набутих компетенцій та отримають право інтегрувати курси у своєму закладі освіти й доступ до матеріалів для навчального процесу: конспектів, інфографіків, презентацій і бізнес-моделей.

Зареєструватися на навчання

Нагадаємо, Всеукраїнські освітні курси – це інтерактивні гейміфіковані курси у форматі змішаного навчання для українських студентів будь-яких спеціальностей та факультетів. Минулого навчального року майже 600 викладачів зі 160 освітніх закладів пройшли навчання, щоб інтегрувати їх у свої програми.

Курси розроблено IT-компанією Genesis, Product IT Foundation for Education та студією онлайн-освіти EdEra спільно з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти і науки України.

Адаптована версія курсу «Створення та розвиток IT-продуктів» розміщена у вільному доступі на національній платформі Цифрової грамотності Дія.Освіта.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»