2022-06-08

МОН та Фонд розвитку інновацій відкрили реєстрацію на Sсience&Business Startup Hackathon

Міністерство освіти і науки України та Фонд Розвитку Інновацій запрошують усіх на шестиденний Sсience&Business Startup Hackathon – онлайн-хакатон, під час якого кожен охочий науковець, підприємець чи стартапер зможе спробувати свої сили у створенні інноваційних проєктів подвійного спрямування, отримати грант у розмірі до 35 000$ та докласти зусиль до післявоєнного відновлення економіки України.

МОН та Фонд розвитку інновацій відкрили реєстрацію на Sсience&Business Startup Hackathon

Фонд Розвитку Інновацій (Український фонд стартапів, USF) запускає програму безповоротної фінансової підтримки у формі грантів для проєктів подвійного спрямування, у розмірі до 35 000$ для кожного проєкту. З яких 25 000$ спрямовуються на діяльність Заявника, та до 10 000$ – на оплату послуг Акредитованого Акселератора.

Для пошуку інноваційних проєктів подвійного спрямування УФС та МОН анонсує проведення Sсience&Business Startup Hackathon, який є продовженням серії Sсience&Business з метою надати підтримку для розвитку проєктів, спрямованих на післявоєнне відновлення економіки України.

Безкоштовно взяти участь в Sсience&Business Startup Hackathon можна за умови попередньої реєстрації та проходження відбору до 22 червня 2022 року включно. 

Головним критерієм відбору ініціатив є вплив на відновлення України за ключовими напрямами:

  • Безпека;
  • Гуманітарна та соціальна підтримка;
  • Інноваційна медицина;
  • Відновлення економіки, підтримка SME;
  • Освіта;
  • Відбудова інфраструктури;
  • Культура.

До участі у заході запрошуються науковці, підприємці та стартапери з інноваційними пропозиціями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають інноваційні рішення для повоєнного відновлення України та прагнуть отримати новий досвід, знання та навички у провідних сферах діяльності стартапів для комерціалізації своїх напрацювань.

Хакатон триватиме 6 днів (27 червня – 2 липня) та міститиме 5 вузькогалузевих сесій з Маркетингу, Продажів, Фінансів, Формування команди, Стратегії. Учасники матимуть можливість протягом одного робочого тижня опрацьовувати свою ідею з профільними менторами та презентувати її на фінальному Пітчі перед інвесторами та галузевими експертами зі світу стартапів та бізнесу, а також отримати інформацію про існуючі формати підтримки для науковців та інноваторів.

Sсience&Business Startup Hackathon – це:

  • Унікальна можливість отримати знання щодо побудови масштабних інноваційних проєктів!
  • Навчання. Кожен учасник матиме можливість прослухати не лише теоретичну інформацію та почути корисні інсайди від наших спікерів, але й одразу спробувати знання на практиці!
  • Networking. Головна мета – створити максимально продуктивний контекст для того, аби після завершення заходу учасники пішли не лише з натхненням створювати круті проєкти, а й одержали нові контакти, які допоможуть у реалізації ідей.
  • Crush Test. Перевірка на стресостійкість в екстремальних робочих умовах, аналіз ідеї, стартапу тощо.
  • Менторство та цілеспрямована допомога профільних спеціалістів.
  • Реальна можливість доопрацювати свій проєкт перед поданням заявки для отримання до 35 000$ безповоротної фінансової допомоги за новою грантовою програмою від Фонду розвитку інновацій.

Sсience&Business – серія заходів від Фонду розвитку інновацій (Українського фонду стартапів) та Міністерства освіти і науки України, що проводяться задля поєднання наукового та інноваційного потенціалу науковців, стартапів, компаній, експертів, інвесторів, медіа, пошуку інноваційних ідей та рішень, підвищення обізнаності з питань бізнесу, маркетингу, продажу, інвестицій та інновацій.