2022-11-28

«Монографія на грант-2022»: оголошено конкурс кращих монографій молодих вчених

У рамках Меморандуму про партнерство та співробітництво між Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України та Видавничим домом «Гельветика» оголошено початок конкурсного відбору у 2022 році кращих монографій молодих учених. Подання рукописів через онлайн-платформу триває з 1 по 31 грудня 2022 року.

«Монографія на грант-2022»: оголошено конкурс  кращих монографій молодих вчених

Конкурс проводять з метою сприяння діяльності українських  науковців, забезпечення умов для підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації наукових і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, створення та реалізації спільних науково-освітніх і науково-дослідних проєктів через розвиток науково-видавничого співробітництва.

До участі у конкурсному відборі запрошуються:

  • автори – молоді  учені  самоврядних молодіжних організацій, закладів вищої освіти та наукових установ усіх форм власності, які фахово займаються науковою діяльністю, віком до 35 років (включно) та до 40 років (включно) – для докторів наук;
  • всі  охочі  долучитись до проведення цьогорічного конкурсу як експерти  (за напрямами та науковими тематиками  рукописів);
  • науковці,  зацікавлені у співпраці та професійній комунікації, що мають ідеї чи пропозиції для майбутнього розвитку конкурсу.

Подання рукописів триватиме з 1 до 31 грудня 2022 року через онлайн-платформу.

Докладніша інформація   на сайті конкурсу «Монографія на грант-2022».

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»