2021-03-03

На Чемпіонаті Полтавської області з класичного жиму перемогли викладачка і студенти політехніки

Викладачка та студенти факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» здобули призові місця на Чемпіонаті Полтавської області з класичного жиму та жиму лежачи.

На Чемпіонаті Полтавської області з класичного жиму перемогли викладачка і студенти політехніки

28 лютого на базі Кременчуцької дитячо-юнацької спортивної школи №2 відбулися змагання Чемпіонату Полтавської області з класичного жиму та жиму лежачи серед юнаків і дівчат усіх вікових груп. Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» представляли студенти факультету фізичної культури та спорту, які здобули переконливу перемогу та посіли призові місця.

За словами кандидата наук з фізичного виховання та спорту, начальника Полтавського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юлії Гордієнко, блискуча перемога команди Полтавської політехніки з пауерліфтингу – результат консолідації спільних зусиль спортсменів та їхніх наставників.

«Від усього серця, від спортсменів, суддів та тренерів висловлюю слова щирої вдячності за надану можливість знову відчути це щастя – вийти на спортивну арену, продемонструвати здобуті виснажливими тренуваннями навички та у чесному поєдинку здобути довгоочікувану перемогу!

Вітаю переможців та призерів Чемпіонату Полтавської області, адже ви – найкращі! Не зупиняйтеся на досягнутому, попереду в нас багато нових перемог на всеукраїнських та світових спортивних турнірах! Бажаю міцного здоров’я, легкої штанги та вдалих виступів на Чемпіонаті України!» – привітала очільниця Полтавського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Найкращою у своїй категорії стала викладачка факультету фізичної культури та спорту, майстер спорту України міжнародного класу, суддя Національної категорії, тренерка вищої категорії з пауерліфтингу Оксана Гордієнко, яка підняла загалом 70 кг.

Переможцями та призерами Чемпіонату Полтавської області з класичного жиму та жиму лежачи стали:

  • студентка групи 101-ГС Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Анастасія Таран (I місце);
  • студент групи 301-ЕП Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Дроздов (I місце);
  • студентка групи 101-ЕФ Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Іванка Марчук (I місце);
  • студент групи 201-ЕР Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Максим Славіта (I місце);
  • студент групи 102-ГС Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Богдан Пеха (II місце);
  • студент групи 201-ГР Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Руслан Стрюк (II місце).

Пишаємося спортивними досягненнями збірної команди Полтавської політехніки і бажаємо нових перемог, особистих звершень та життєвої енергії!

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»