2022-07-19

На сайті МОН України запрацював чатбот для вступників

18 липня на сайті Міністерства освіти і науки України у співпраці з Урядовим контактним центром офіційно запрацював чатбот, вступники та їхні батьки зможуть отримати вичерпні відповіді кваліфікованих консультантів на найактуальніші питання щодо вступу до закладів фахової передвищої та вищої освіти.

На сайті МОН України запрацював чатбот для вступників

Від 18 липня 2022 року на сайті Міністерства  освіти і науки України майбутні вступники можуть отримати вичерпні відповіді на  найактуальніші питання щодо вступу до закладів  фахової передвищої та вищої освіти. У співпраці з Урядовим контактним центром запрацював чатбот, що стане               онлайн – помічником для вступників та їхніх батьків  у вирішенні питань вступної кампанії 2022 року.

Натиснувши на кнопку «Поставити запитання», розміщену в правому нижньому кутку,  вступники зможуть поспілкуватися з кваліфікованими консультантами, що допоможуть у вирішенні будь – яких питань.

Консультації надаються фахівцями оперативно, отримати інформацію через  даний сервіс можна з понеділка по четвер (9:00 – 17:00) та п’ятницю (9:00 – 16:00).

Звертаємо увагу, що у разі налаштування автоматичного перекладу вмісту   сторінок з української будь – якою іншою мовою, чат відображатиметься обраною мовою. Для переходу на українську мову необхідно в налаштуваннях браузера  вимкнути автоматичний переклад сторінок або змінити відповідні параметри.

Раніше  уряд затвердив обсяги державного замовлення на навчання у закладах фахової передвищої та вищої освіти у 2022 році.

 

Медіа – центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»