2021-11-26

На території студмістечка працюватиме мобільний пункт безкоштовного тестування на ВІЛ/СНІД

У рамках заходів до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та проведення Європейського тижня тестування на ВІЛ Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» долучився до соціальної ініціативи КП «Обласний центр профілактики та боротьби з ВІЛ/СНІД ПОР» – 29 листопада з 13:00 до 16:00 на території студентського містечка працюватиме мобільний пункт тестування. Запрошуються студенти, співробітники, викладачі та всі охочі пройти тестування.

На території студмістечка працюватиме мобільний пункт безкоштовного тестування на ВІЛ/СНІД

Безкоштовний мобільний пункт тестування на ВІЛ/СНІД працюватиме на території студентського містечка Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» 29 листопада з 13:00 до 16:00.   

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» спільно з Комунальним підприємством «Обласний центр профілактики та боротьби з ВІЛ/СНІД Полтавської обласної ради» та благодійним об’єднанням «Світло надії» долучився до соціальної ініціативи, спрямованої на розбудову здорового громадянського суспільства.

Акція відбудеться у рамках заходів до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, що відзначається щорічно 1 грудня, та проведення Європейського тижня тестування на ВІЛ. Усі бажаючі зможуть безкоштовно пройти тестування на ВІЛ/СНІД та поспілкуватися з фахівцями. Організатори подбають про дотримання всіх необхідних протиепідемічних та карантинних обмежень, спричинених динамічним поширенням всесвітньої пандемії COVID-19.

Під час тестування учасники отримають вичерпну інформацію про симптоматику, шляхи передачі та особливості  перебігу  ВІЛ/СНІД, будуть встановлені банери з відповідними інформаційно-освітніми матеріалами.

За додатковою інформацією звертатися до контактної особи – Олени Семенової,  (050) 59 49 684.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»