2020-12-24

Народний депутат України вручив викладачам нагороди Верховної Ради

З нагоди 90-річчя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» колектив отримав вітання від Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова. Народний депутат Андрій Боблях вручив науково-педагогічним працівникам парламентські нагороди.

Народний депутат України вручив викладачам нагороди Верховної Ради

Верховна Рада України внесла ювілей університету до переліку пам’ятних дат і ювілеїв у 2020 році і відповідно до Постанови подія відзначається на державному рівні. Народний депутат України Андрій Боблях зачитав вітальний адрес Голови Верховної Ради України Дмитро Разумков, у якому спікер парламенту назвав ювілей Полтавської політехніки великим святом освіти і науки на Полтавщині та відзначив щоденну наполегливу працю колективу.

«Пишаюсь тим, що причетний до цієї історичної події і всіляко підтримував законодавчу ініціативу відзначення ювілею на державному рівні. Полтавська політехніка присутня у моєму житті, адже тут навчалась моя дружина. Шкода, що у свій час я не обирав вищий навчальний заклад так, як це зараз можуть сучасні абітурієнти. Я б точно зверну увагу на такий прогресивний вуз. Коли абітурієнти приходять у цей університет, вони можуть побачити своє майбутнє і оцінити, які професійні знання вони тут здобудуть. Від цієї сцени до надсучасних лабораторій – все осучаснюється у ногу з часом при гармонійному поєднанні технічних і гуманітарних наук», – зазначив нардеп Андрій Боблях.

За особливі заслуги перед українським народом та з нагоди 90-річного ювілею Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Почесною грамотою Верховної Ради України нагороджено:

Віру Чевганову – кандидата економічних наук, професора,  завідувачку кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

За вагомі особисті досягнення у професійній діяльності, забезпеченні реалізації державної політики у сфері освіти і науки, бездоганне служіння українському народу та з нагоди 90-річного ювілею Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Грамотою Верховної Ради України нагороджені:

Петро Голуб – директор Навчально-виробничого центру Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Олег Воронцов – кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри нарисної геометрії та графіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Ірина Черниш – доктор економічних наук, професор, директорка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Загалом грамотами та подяками  Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та Міністерства освіти і науки України нагородили 45 науково-педагогічних працівників різних структурних підрозділів університету.

Медіа – центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»