2020-03-31

Наукова робота магістранта ННІАіБ про повторне використання матеріалів перемогла на всеукраїнському конкурсі

Магістрант ННІАіБ Сергій Цешко посів друге місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Архітектура та містобудування» з науковою роботою про повторне використання матеріалів у дизайні архітектурного середовища

Наукова робота магістранта ННІАіБ про повторне використання матеріалів перемогла на всеукраїнському конкурсі

Другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Архітектура та містобудування» відбувся 12-16 березня 2020 року на базі Харківського національного університету будівництва та архітектури.

Наукова робота Сергія Цешка, студента 6 курсу спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» Навчально-наукового інституту архітектури і будівництва, на тему «Дизайн архітектурного середовища, заснований на повторному використанні матеріалів» посіла ІІ місце по секції «Дизайн архітектурного середовища». Науковий керівник переможця – кандидат архітектури, доцент кафедри архітектури та міського будівництва Людмила Шевченко.

Повторне використання матеріалів у дизайні архітектурного середовища є наразі популярним світовим трендом, особливо це стосується матеріалів, дружніх до довкілля. Саме результати надання матеріалам «другого життя» у світі мотивували магістранта та його керівника приєднатися до цього процесу з наукової точки зору.

До речі, до десятки найкращих на цьому конкурсі увійшла ще одна наукова робота, виконана під керівництвом Людмили Станіславівни Шевченко – «Дизайн архітектурного середовища художньо-графічними засобами» студентки 6 курсу спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» ННІАіБ Вікторії Павленко.

Щиро вітаємо переможця і наукового керівника!