2021-10-29

Науковиці політехніки отримали атестати доцентів

29 жовтня на засіданні Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор університету, професор Володимир Онищенко вручив атестати доцентів та урочисто привітав з присвоєнням вчених звань науковиць трьох структурних підрозділів університету.

Науковиці політехніки отримали атестати доцентів

За рішенням атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України, яка підтримала попереднє рішення Вченої ради Полтавської політехніки вчені звання доцента було присуджено трьом науковицям університету.

На засіданні Вченої ради ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко вручив атестати про вчені звання науковицям Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки, Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права і гуманітарного факультету та побажав колегам натхнення, наукового ентузіазму та вагомих професійних звершень на благо рідного університету.

«Щиро вітаю науковиць, чия самовіддана праця, заняття науковою діяльністю неодмінно стане достойним прикладом для наслідування наступним поколінням молодих вчених. Шановні колеги, ваші особисті наукові здобутки вкотре підсилюють лідерські позиції та примножують славу Полтавської політехніки як потужного наукового-освітнього центру Полтавського регіону та лідера вищої освіти України.

Забезпечений вами високий рівень якісної європейської освіти та вагомий особистий авторитет серед студентської молоді гарантують конкурентоспроможність та затребуваність випускників різних спеціальностей університету на сучасному ринку праці», – прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Вчені звання доцента присвоєно:

  • Оксані Тур – доктору педагогічних наук, доцентці кафедри українознавства, культури та документознавства;
  • Світлані Кулаковій – кандидатці економічних наук, доцентці кафедри економіки, підприємництва та маркетингу;
  • Аліні Янко – кандидатці технічних наук, доцентці кафедри комп’ютерних та інформаційних технологій і систем.

«Щиро вірю, що всі наші наукові перемоги та здобутки попереду, а популяризація освітнього бренду Полтавської політехніки сприятиме усвідомленому вибору сучасної молоді, що прагне здобувати якісну європейську освіту та активно займатися науковою діяльністю. Зі свого боку, зробимо все можливе, щоб у потужному освітньому просторі університету виховувалися нові покоління талановитих науковців. Бажаю на досягнутому не зупинятися, рухатися тільки вперед та досягати нових наукових висот, адже наука – це рушій прогресу!» – привітав ректор університету, професор Володимир Онищенко.

Раніше четверо науковців Полтавської політехніки отримали атестати професора та доцентів.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»