2021-12-29

Науковиці політехніки отримали атестати про вчені звання

28 грудня на засіданні Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор університету, професор Володимир Онищенко вручив атестати професора і доцентів, а також диплом доктора філософії шістьом науковицям.

Науковиці політехніки отримали атестати про вчені звання

За рішенням атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України, яка підтримала попереднє рішення Вченої ради Національного університету «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка» диплом доктора філософії і атестати про вчені звання видано шести науковицям університету.

На останньому у цьому році засіданні Вченої ради ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко  урочисто  вручив  диплом доктора   філософії,  атестати про вчені звання професора та доцентів очільниці відділу організаційно-аналітичного забезпечення навчального процесу, науковицям  Навчально-наукового інституту нафти і газу, Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою і факультету фізичної культури та спорту,  побажавши   колегам натхнення, наукового ентузіазму та вагомих професійних звершень на благо рідного університету.

 «Ще одна важлива подія і приємна місія! Наш кадровий склад науково-педагогічних працівників професійно зростає! Дякую нашим колегам-професорам, які виховали нове покоління науковців!» – відзначив ректор, професор  Володимир Онищенко.

Диплом доктора філософії видано:

  • Наталії Максюті – начальнику відділу організаційно-аналітичного забезпечення навчального процесу.

Вчене звання професора присвоєно:

  • Олені Степовій – доктору технічних наук, доцентці, завідувачці кафедри прикладної екології та природокористування Навчально-наукового інституту нафти і газу.

Вчене звання доцентів присвоєно:

  • Олені Ганошенко – кандидатці технічних наук, доцентці кафедри прикладної екології та природокористування Навчально-наукового інституту нафти і газу;
  • Ліні Гасенко кандидатці технічних наук, доцентці кафедри автомобільних доріг, геодезії, землеустрою та сільських доріг Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;
  • Ларисі Онищук кандидатці педагогічних наук, доцентці, завідувачці кафедри фізичної культури  та  спорту факультету фізичної культури та спорту;
  • Вікторії Горошко кандидатці медичних наук, завідувачці кафедри фізичної терапії та ерготерапії  факультету фізичної культури та спорту.

«Попереду – чимало  спільних   планів, пов’язаних з динамічним розвитком Полтавської політехніки як інноваційного науково-освітнього центру Полтавщини. Бажаю колегам не зупинятися на досягнутому, рухатися вперед та досягати поставлених життєвих і професійних цілей!» – привітав ректор.

Раніше науковиці трьох структурних підрозділів Полтавської політехніки отримали атестати доцентів.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»