2021-09-03

Науково-педагогічні працівники отримали атестати з вченим званням і дипломи

Науковці Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримали дипломи, які засвідчують наукові ступені, і атестати до присвоєних вчених звань.

Науково-педагогічні працівники отримали атестати з вченим званням і дипломи

Доцент кафедри будівництва та цивільної інженерії Олена Філоненко у травні успішно захистила докторську дисертацію, займається науково-практичною і викладацькою діяльністю. За рішенням атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 29 червня 2021 року вона отримала диплом доктора технічних наук за спеціальністю «Будівельні конструкції, будівлі та споруди». Науковиця відзначила відмінні матеріально-технічні умови Полтавської політехніки для заняття науково-технічною творчістю, поділилася власними досягненнями, неможливими без підтримки керівництва університету» та подякувала за професіоналізм, високу активність колег у підготовці унікальних дослідницьких проєктів.

«Вітаю науковців політехніки з державним визнанням рівня кваліфікації вченого!

Приємно відзначити, що випускниця нашого університету, представниця наукової школи Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Олена Філоненко здобула звання доктора технічних наук, продовжуючи і розвиваючи наукові традиції альма матер. Це вагоме досягнення!

Також вітаю науковців Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту, які виконали усі критерії, відповідно до яких Вчена рада університету просвоїла їм учене звання доцента, а Міністерство освіти і науки України засвідчило це високе звання атестатом. Бажаю продуктивної науково-педагогічної роботи і нових здобутків!» – привітав ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

Атестати доцентів кафедри міжнародних економічних відносин та туризму отримали науковці Альона Буряк та Віталій Свічкарь. Атестат доцента кафедри економіки, підприємництва та маркетингу отримала Інна Міняйленко, атестат доцента кафедри менеджменту та логістики – Олена Христенко.

Старший викладач Андрій Плужник отримав диплом кандидата економічних наук за спеціальністю «Економіка та управління національним господарством».

Атестат професора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримав старший викладач кафедри архітектури та містобудування, автор численних масштабних проєктів розбудови університету Андрій Конюк. Невдовзі в університеті відкриють нову локацію, створену за співфінансування та підтримки провідної нафтогазової компанії DTEK Нафтогаз, над проєктуванням якої працював науковець, а також оновлені навчально-наукові лабораторії.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»