2023-10-27

У Полтавській політехніці відбулися наукові-практичні тренінги з правоохоронцями для студентів: нестандартний підхід для всебічного розвитку

Починаючи з 24 жовтня на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартували навчальні тренінги для здобувачів вищої освіти.

У Полтавській політехніці відбулися наукові-практичні тренінги з правоохоронцями для студентів: нестандартний підхід для всебічного розвитку

Починаючи з 24 жовтня на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  стартували навчальні тренінги для здобувачів  вищої освіти.  Згідно запланованої програми тренери Гендерного центру університету спільно з офіцерами патрульної  поліції обговорили ключові тезиси підготованих тем.

Відбулися результативні тренінги для студентів  навчально-наукового інституту нафти і газу, навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права, а також навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки. Керівник Гендерного центру Олена Дубинка разом із співробітниками Управління патрульної поліції в Полтавській області розкрили основні поняття по темі: «Повноваження поліції та адміністративна відповідальність за вчинені правопорушення». Патрульні Марина Зінюха, Володимир Кущій та Руслан Возниця розповіли про права та обов’язки громадян при спілкуванні з поліцейськими,  де відбулася жвава дискусія з відповідями та запитаннями стосовно фактичних та юридичних підстав, нормативних актив та процесуальних норм.

Також 27 жовтня в рамках програми пройшли тренінги для здобувачів вищої освіти усіх навчально-наукових інститутів та факультетів Полтавської політехніки, підчас яких співробітники Служби судової охорони Геворг Геворгян та Катерина Григоренко провели цікаві майстер-класи. Студентам за спеціальністю «Психологія» дали практичні поради стосовно  особливостей комунікації з людьми з інвалідністю, військовослужбовцями та вразливими категоріями осіб. А це особливо актуально в наш час, коли ворог веде повномасштабну війну з незалежною Україною. На тренінгу з тренером Геворгом Геворгяном студенти змогли на практиці перевірити свої навички самооборони, покращити їх і отримати новий досвід. 

Наступний тиждень також буде досить плідним для   студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» в рамках запланованої програми навчального тренінгу. Студентам запропонують актуальні теми для проєктів, що можна застосовувати в громадах області та  практичні шляхи для їх впровадження і дієвого використання.

Полтавська політехніка - це практичний майданчик для реалізації креативних ідей та всебічного розвитку студентів, які на навчальних тренінгах підвищують свій кваліфікаційний рівень, опановують нові кейси  та набувають нових «skills».

Обираючи Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» майбутні студенти стануть   всебічно розвиненими фахівцями, професіоналами своєї справи, які зможуть застосувати отримані знання за профілем своєї роботи.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»