2024-09-13

Норвезький інститут спорту запрошує студентів взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+

Норвезький інститут спорту – The Norwegian School of Sport Sciences /NIH запрошує 2 студентів II – V курсів факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ KA171 у ІІ (весняному) семестрі 2024/2025 навчального року.

Норвезький інститут спорту запрошує студентів взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+

Партнер Полтавської політехніки – Норвезький інститут спорту The Norwegian School of Sport Sciences /NIH запрошує 2 студентів II – V курсів факультету фізичної культури та спорту взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ KA171 у ІІ (весняному) семестрі 2024/2025 навчального року.

Дедлайн подання заявок – 18 вересня 2024 року, 16:00.

Тестування кандидатів на знання англійської мови у письмовій та усній формах відбудеться 19 вересня 2024 року о 12.00 в ауд.318 Ц.

Загальна кількість місць: 2

Мова навчання – англійська (рівень B2/C1).

Стипендія: 900 EUR/місяць

Період мобільності: весняний семестр 2024/2025 н.р. (4,5 місяців)

Важливо! Для легального навчання в Норвегії за програмою мобільності учасник мобільності повинен мати на банківській карті як мінімум 44 550 норвезьких крон (2000 EUR). Детальніша інформація з цього питання знаходиться тут.

З каталогом курсів можна ознайомитись тут.

Студенти, які бажають взяти участь у програмі і які відповідають вимогам, можуть подати через свої випускові кафедри пакет документів, визначений «Положенням про порядок реалізації здобувачами вищої освіти (наукового ступеня) та працівниками Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» права на академічну мобільність» та Постановою КМУ № 366 від 2 квітня 2024 року.

Важливо! Кандидати, які прагнуть взяти участь у програмі, повинні успішно скласти тест та пройти співбесіду з англійської мови, не мати негативних оцінок і фактів перескладання заліків і екзаменів.

До участі у конкурсі допускаються як студенти, що знаходяться в Україні, так і ті студенти Полтавської політехніки, що наразі перебувають за кордоном.

За вимогами програми Erasmus+ та згідно угоди між закладами вищої освіти, при відборі кандидатів, за умови однакових показників академічної успішності та рівня знань англійської мови, перевага надаватиметься студентам із малозабезпечених сімей; студентам, які мають малих дітей; студентам з обмеженими фізичними можливостями; студентам, які були всиновлені; студентам із хронічними хворобами чи іншими особливими потребами, пов’язаними із здоров’ям.

За детальнішою інформацією звертатись до координаторки міжнародного співробітництва Полтавської політехніки – к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-Ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Нагадаємо, зараз для магістрів-філологів відкритий конкурс на участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ в Мадриді (Іспанія).

Відзначимо, студенти Полтавської політехніки мають можливість навчатись за кордоном за грантовими програмами кредитної академічної мобільності Erasmus+ впродовж семестру або цілого навчального року у провідних університетах Австрії, Гренландії, Данії, Естонії, Литви, Латвії, Норвегії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Румунії, Словаччини, Фінляндії, Чехії.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»