2022-12-06

Ukraine Global Faculty: норвезький економіст Ерік Райнерт прочитає онлайн-лекцію для студентів і викладачів українських університетів

У рамках освітнього проєкту «Ukraine Global Faculty» для студентів, аспірантів та викладачів українських університетів відкриту онлайн-лекцію прочитає норвезький економіст і дослідник економічної історії, професор технологій управління та стратегій розвитку Талліннського технічного університету Естонії Ерік Райнерт.

Ukraine Global Faculty: норвезький економіст Ерік Райнерт прочитає онлайн-лекцію для студентів і викладачів українських університетів

Студентів, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти запрошують активніше долучатися до участі у міжнародному освітньому проєкті «Ukraine Global Faculty», в рамках якого провідні науковці з провідних зарубіжних університетів, топ-експерти та підприємці читатимуть онлайн-лекції для української аудиторії.

У рамках проєкту корисними практичними кейсами, власними науковими напрацюваннями охоче поділиться норвезький економіст і дослідник економічної історії, професор технологій управління та стратегій розвитку Талліннського технічного університету Естонії, почесний професор Інституту інновацій та суспільних цілей Університетського коледжу Лондона Ерік Райнерт. Досвідчений науковець прочитає відкриту онлайн-лекцію «How economic activities differ: international trade as a source of underdevelopment» для студентів, аспірантів та викладачів українських університетів.

Початок лекції – 8 грудня 2022 року о 17:00 (за київським часом), тривалість заходу – 90 хвилин. Мова лекції – англійська із синхронним перекладом українською мовою.

Щоб отримати безкоштовний доступ до онлайн-лекції, зареєструйтесь на веб-сторінці заходу.

Нагадаємо, у жовтні 2022 року Полтавська політехніка приєдналася до міжнародного освітнього проєкту.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»