2023-10-17

Оголошено конкурс стартапів для першокурсників Полтавської політехніки

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошує першокурсників університету взяти участь у конкурсі стартапів. Команди, які представлять найкращий стартап, матимуть можливість втілити його в життя. Призовий фонд ректора становить 10 000 грн!

Оголошено конкурс стартапів для першокурсників Полтавської політехніки

Студентів першого курсу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошують взяти участь в конкурсі «START-UP».

Команди, які представлять найкращий стартап, матимуть можливість втілити його в життя, адже призовий фонд ректора становить 10 000 грн!

Умови конкурсу: від кожної кафедри має бути зареєстровано 1 і більше команд (5 осіб) до 12:00 дня проведення майстер-класу.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/s78DiAoW6pnYeJ1M7

Для кожного навчально-наукового інституту та факультету о 15:00 в СтудХабі Полтавської політехніки буде проведено майстер-клас зі створення стартапів, на який запрошуються представники команд від кожної кафедри за розкладом:

  • 17 жовтня – ННІ фінансів, економіки, управління та права;
  • 19 жовтня – ННІ інформаційних технологій та робототехніки;
  • 24 жовтня – ННІ нафти і газу та ННІ архітектури, будівництва та землеустрою;
  • 26 жовтня – факультет фізичної культури та спорту та факультет філології, психології та педагогіки.

«Бажаєш спробувати створити щось нове, пліч-о-пліч з однодумцями, тоді тобі до нас! «START-UP» — твоя унікальна можливість відчути себе частиною креативної команди успішної бізнес-компанії майбутнього! Реєструйся для участі та прояви себе на всі 100%!» – запрошують організатори.

Нагадаємо, раніше керівниця стартап-школи SIKORSKY CHALLENGE розповіла молоді з чого починати власну справу.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»