2023-10-25

Освітній Центр Верховної Ради України запрошує студентів на парламентський курс для майбутніх державотворців

Студенти 1-3 курсу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошуються до участі в парламентському курсі «ОЦе курс для майбутніх державотворців». Учасники курсу відвідають 10 вебінарів, які проходитимуть щопʼятниці у жовтні-грудні. Не проґавте останню можливість зареєструватися, до кінцевого терміну реєстрації залишилося 2 дні.

Освітній Центр Верховної Ради України запрошує студентів на парламентський курс для майбутніх державотворців

Освітній центр Верховної Ради України спільно з Агенцією розвитку освітньої політики запрошують студентів 1-3 курсів взяти участь у парламентському курсі для майбутніх державотворців.

Учасники «ОЦе курс для майбутніх державотворців» дізнаються, як саме можна керувати країною та впливати на важливі рішення, підвищать рівень знань з правознавства і громадянської освіти, розширять розуміння про політику і владу, права людини та дитини, отримають нові знання про діяльність Верховної Ради України, дослідять практичні механізм взаємодії громадянина і депутата, щоб знати, як все ж таки вони між собою комунікують.

У рамках курсу відбудеться 10 вебінарів, які проходитимуть щопʼятниці у жовтні-грудні з 15:00 по 16:30 на платформі Zoom. Старт курсу – 13 жовтня. Ті, хто ще не встиг потрапити на курс, можуть це зробити лише до 3-го уроку. Не проґавте останню можливість зареєструватися: https://forms.gle/uwrSWL6GyDbSresT9

Після закінчення навчання та успішного складання підсумкового тестування учасники отримають сертифікати про успішне проходження курсу.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»