2020-09-11

Підсумки форуму: нагородили переможців спортивних турнірів і подякували учасникам

На урочистому закритті VI Міжнародного галузевого форуму «Видобуток. Інтенсифікація. Капітальний ремонт свердловин» підбили підсумки та нагородили переможців турнірів з міні-футболу та спортивного більярду серед фахівців галузі.

Підсумки форуму: нагородили переможців спортивних турнірів і подякували учасникам

Під час дводенного VI Міжнародного галузевого форуму «Видобуток. Інтенсифікація. Капітальний ремонт свердловин», який відбувся 9 – 10 вересня на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», учасники заходу мали змогу не тільки слухати колег, обмінюватися практичним досвідом управління і створення сприятливих умов для збільшення видобутку нафти, газу та газового конденсату, а й випробувати себе у спортивних активностях.

На завершення Форуму організатори і учасники обговорили перспективи подальшої співпраці у сфері науки, освіти і бізнесу, визначили плани на майбутнє та урочисто нагородили переможців спортивних активностей, які відбувались у рамках форуму.

У спортивних змаганнях з міні-футболу взяло участь шість команд – чотири з них представляли відомі нафтогазові компанії, дві – Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Призові місця розподілилися наступним чином:

  • команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (I місце);
  • команда компанії DTEK Нафтогаз (II місце);
  • команда ГПУ «Полтавагазвидобування» (III місце).

Всі команди-учасниці відзначені грамотами і спортивними кубками.

«Дякую за неймовірну дружелюбну атмосферу. Протягом гри я постійно ловив себе на думці – я пишаюся тим, що я тут є. Парк, доріжки, люди і посмішки, ділова та спортивна активність – ви всі неймовірні!», – говорить генеральний директор НКЦ Ньюфолк Андрій Закревський.

Цього ж дня відбувся чемпіонат зі спортивного більярду, головним суддею якого виступив суддя міжнародної категорії, професор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, директор Федерації спортивного більярду України з розвитку більярдного спорту у вищих навчальних закладах України Олександр Безносюк.

Участь у турнірі взяло десять учасників, призерами біллії стали: генеральний директор ТОВ «НТП «Бурова техніка» Віталій Вітрик (III місце), ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимир Онищенко (II місце). Чемпіоном біллії з результатом п’ять куль до помилки став Мкртич Акопян – аспірант Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

В основному турнірі переможці визначилися так: Мкртич Акопян (III місце), генеральний директор ТОВ «НТП «Бурова техніка» Віталій Вітрик (II місце), найсильнішим більярдистом турніру став ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимир Онищенко.

За словами організаторки форуму – директорки Інженірінгового Центру «Полтава», директорки Полтавського фахового коледжу нафти і газу Любові Шумської, усе заплановане вдалося.

«Проведення кожного галузевого форуму піднімає нас на новий щабель, починаючи з презентації унікального обладнання, що активно використовується у нафтогазовому комплексі Полтавського регіону до проведення панельних дискусій, змістовних виступів практиків-виробничників. Цього разу додалися командні змагання з міні-футболу і турніри зі спортивного більярду. Під час форуму також відбулося спільне засідання Спілки буровиків України та Асоціації «Нафта і газ України», де ми обмінялися професійними думками та ідеями.

Наша мета, щоб Полтавська політехніка стала майданчиком для зустрічей представників нафтогазовидобувної галузі, студентів і викладачів, була досягнута. На мою думку, формат проведення форуму збережеться і наступного разу – всі учасники задоволені наданими можливостями ділового спілкування, спільного дозвілля та відпочинку.

Хочу подякувати організаторів форуму – Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на чолі з ректором Володимиром Онищенком, Інженірінговий Центр «Полтава» за організацію результативного спілкування молоді з керівництвом провідних нафтогазових компаній», – підсумував генеральний директор ТОВ «НТП «Бурова техніка» Віталій Вітрик.

На тверде переконання ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професора Володимира Онищенка, ніякі виклики та пандемії не страшні злагодженій роботі колективу та співпраці із стратегічними українськими, міжнародними партнерами.

«Найголовніше – це ті емоції, які кожен з нас отримав протягом двох днів цікавої насиченої програми, злагодженої роботи форуму за участю волонтерів, студентів, науково-педагогічних працівників університету, фахівців нафтогазового комплексу.

Щиро дякую всю злагоджену команду Інженірінгового Центру «Полтава» та його директорку Любов Шумську, незмінного модератора щорічних галузевих форумів – генерального директора ТОВ «НТП «Бурова техніка» Віталія Вітрика, який жив та «горів» форумом.

Після карантину захотілося рухової активності, емоцій, тож ми – організатори форуму, вирішили реалізувати ідею проведення спільних спортивних турнірів та активностей з керівниками нафтогазових компаній.

Особисто я не завжди люблю отримувати перші місця, але футбол так мене надихнув, що несподівано для себе постійно потрапляв більярдною кулею в лузу. Дякую за такі чудові емоції спортсменам, усім командам та представникам нафтогазового комплексу, що зарядили таким позитивом й науково-педагогічний і студентський колективи університету. Ми будемо продовжувати в такому ж драйві, в такому ж динамічному темпі, бо ми найкращі в бізнесі, освіті та науці!

Завершуючи цей форум на позитивній ноті, хочу побажати, щоб цей запал ми зберегли, як мінімум, до наступного форуму, підійшли з такими позитивними емоціями до відзначення 90-річчя університету», – побажав ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимир Онищенко.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»