2024-10-08

Почесний професор Білостоцької політехніки Володимир Онищенко привітав колег із початком нового навчального року

В.о. ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Почесний професор Білостоцької політехніки Володимир Онищенко привітав колег з інавгурацією нового академічного року.

Почесний професор Білостоцької політехніки Володимир Онищенко привітав колег із початком нового навчального року

В.о. ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», почесний професор Білостоцької політехніки Володимир Онищенко під час робочої поїздки до Польщі відвідав Білостоцьку політехніку, яка відіграє особливу роль у розвитку інженерної освіти та науки в Польщі, і привітав колег з інавгурацією нового академічного року, який припадає на ювілейний для університету-партнера рік.

 «Ми з гордістю підтримуємо наші міцні зв'язки з Білостоцькою політехнікою, разом рухаючись до спільних цілей. Полтавська політехніка завжди була і залишається надійним партнером для спільноти Білостоцької політехніки, і ми впевнені, що наша академічна дружба та співпраця й надалі приноситиме нові успіхи та можливості для студентів і викладачів обох університетів», – підкреслив в.о. ректора, професор Володимир Онищенко.

Під час зустрічі обговорили підсумки спільних проєктів за попередні роки, а також заходи з нагоди 75-річчя Білостоцької політехніки.

Нагадаємо, ректор політехніки став почесним професором Білостоцького технологічного університету.

Раніше ректор політехніки здійснив робочий візит до Білостоку і взяв участь у польсько-українському ректорському семінарі.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»