2024-04-02

Політехніка нагадує: не пропустіть реєстрацію на НМТ

До 11 квітня включно триває реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). На базі Полтавської політехніки без перерви працює пункт реєстрації учасників НМТ-2024, де надається уся необхідна допомога.

Політехніка нагадує: не пропустіть реєстрацію на НМТ

Пункт реєстрації учасників НМТ-2024 у Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» працює у центральному корпусі (к.123) БЕЗ ПЕРЕРВИ за таким розкладом:

  • ПН-ЧТ — 8:00-17:00
  • ПТ — 8:00-15:45

Відповідальна за пункт реєстрації — Світлана Ревенко.

Контактні телефони:

(099) 057 65 17

(0532) 56-16-04

Допомагаємо, консультуємо, радимо!

Під час періоду реєстрації майбутній учасник НМТ має створити персональний електронний кабінет на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, завантажити до нього необхідні документи, внести інформацію про себе та обрати навчальний предмет за вибором, який він складатиме під час іспиту.

Ознайомтесь, що ще потрібно знати вступникам про процедуру реєстрації для участі в тестуванні.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в НМТ є Сертифікат. Його вступник матиме змогу сформувати у своєму персональному кабінеті в разі підтвердження регіональним центром реєстрації вступника для участі в НМТ. Ця функція стане доступною не пізніше ніж через сім календарних днів із дня надсилання інформації на обробку.

Фахівці Пункту реєстрації учасників НМТ-2024 у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» надають необхідну консультаційну та технічну допомогу особам, які бажають зареєструватися для участі в національному мультипредметному тесті.

До 15 квітня майбутній учасник НМТ, за необхідності, зможе внести зміни до інформації в електронному кабінеті. Наприклад, у разі зміни місця проходження або предмета за вибором вступник зможе змінити інформацію, яку він подав раніше. Після 15 квітня змінити інформацію буде неможливо.

Окрім основного періоду реєстрації, передбачено також додатковий період – з 10 травня до 15 травня 2024 року.

У додатковий період зможуть зареєструватися ті учасники, які не змогли цього зробити з поважних причин під час основного періоду реєстрації, та ті, хто реєструвався в основний період реєстрації, але їм було відмовлено в реєстрації. Ці учасники візьмуть участь у додатковій сесії НМТ. Зміни до реєстраційних даних у цьому випадку можна буде внести до 19 травня.

З 8 травня для зареєстрованих учасників основних сесій НМТ з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

Учасники ж додаткових сесій матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування з 8 липня.

Нагадаємо, цьогорічна основна сесія НМТ відбудеться з 14 травня до 25 червня. Додаткова сесія триватиме з 11 липня до 19 липня.

Запрошуємо в найкомфортніші і найбезпечніші умови для важливого кроку у професію!

Нагадаємо, у Полтавській ОВА відбувся брифінг щодо особливостей проведення НМТ у 2024 році за участі директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександра Сидоренка, а випускники коледжів мають можливість пройти ЄФВВ за бажанням.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»