2023-01-25

Політехніка придбала власний потужний генератор

Полтавська політехніка власним коштом придбала дизельний генератор, який дозволить забезпечувати роботу усіх основних служб університету у разі аварійних відключень електроенергії.

Політехніка придбала власний потужний генератор

Для безперебійного живлення критичної інфраструктури Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» власним коштом придбано дизельний генератор на 70 кВт, який дозволить забезпечувати роботу центрального корпусу протягом робочого дня у разі аварійних відключень електроенергії. Усі основні служби будуть працювати навіть в умовах блекауту.

«Поки країна-терорист рф атакує об’єкти інфраструктури України, щоб мирні громадяни сиділи у темних помешканнях без води і тепла, щоб було важко працювати без електропостачання і стабільного зв'язку, Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» залишається осередком незламності.

Ще один генератор – меншої потужності працюватиме у Пункті незламності на території студентського містечка, який організовано на базі Волонтерського штабу та студентського хабу Полтавської політехніки, де реалізовуються важливі соціальні ініціативи.

Лише об’єднавши зусилля можна успішно працювати разом, наближаючи перемогу України! Слава Україні!» – прокоментував ректор, професор Володимир Онищенко.

Генератор пристосований навіть до важких умов експлуатації, має шумопоглинаючий металевий кожух, оснащений системою безпечної експлуатації та аварійного відключення при перенавантаженнях.

Нагадаємо, випускник політехніки створив універсальний наземний дрон і виклав у вільний доступ програму для його модифікації.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»