2022-08-04

Політехніка визнана найкращим полтавським багатопрофільним університетом!

Інформаційний ресурс «Освіта.ua» оприлюднив рейтинг закладів вищої освіти Полтави та Полтавської області у консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України 2022 року. Лідерами рейтингу стали ПДМУ і Полтавська політехніка, які входять до ТОП-55 найкращих українських університетів. Рейтинг важливий для вступників та відображає науково-освітній потенціал університетів.

Політехніка визнана найкращим полтавським багатопрофільним університетом!

Згідно з консолідованим рейтингом закладів вищої освіти України 2022 року Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» посів перше місце серед багатопрофільних університетів Полтавської області. Полтавський державний медичний університет очолив рейтинг закладів вищої освіти Полтавської області.

«Наука і освіта попри війну – наше гасло, і я дякую колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за самовіддану працю і вагомі досягнення. Ми пропонуємо вступникам, які не пов’язують своє життя з медициною, великий вибір спеціальностей (майже 100!), найсучасніші умови навчання і великі можливості. Університет, в якому 200-річні традиції поєднані з сучасністю!

Пишаємось тим, що прославляємо Полтавщину в науково-освітній сфері і продовжуємо розвивати вищу освіту України. Наше відповідальне завдання – підготувати фахівців, які розвинуть економіку держави, відбудують інфраструктуру і зміцнять імідж України як інноваційної, високотехнологічної країни. Разом відбудуємо Україну, забезпечимо енергетичну незалежність, економічну безпеку та фінансову стабільність! Запрошуємо на навчання до високорейтингового, класичного університету – Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»!» – прокоментував ректор, професор Володимир Онищенко.

Класичний університет європейського рівня — Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» приналежний до європейської та світової академічної співдружності — Великої Хартії Університетів, посідає лідерські позиції серед провідних українських та європейських університетів.

Нагадаємо, Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка посідає лідерські позиції у кількох престижних академічних рейтингах закладів вищої освіти України і став єдиним університетом Полтавщини, який за останній рік увійшов до кількох найвпливовіших міжнародних рейтингів. Міжнародні аналітичні центри високо оцінили наукову-дослідницьку, міжнародну, євроінтеграційну діяльність, відмінну матеріально-технічну базу політехніки, широкі перспективи для працевлаштування випускників та ефективну співпрацю університету зі стейкхолдерами.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»