2022-09-26

Ефективне навчання та додаткові бали при вступі: політехніка запрошує слухачів підготовчих курсів на настановчі збори

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошує слухачів підготовчих курсів та їхніх батьків на настановчі збори та знайомство з університетом. Учасники заходу отримають ефективні практичні поради при виборі навчальних дисциплін та дізнаються про приємні «бонуси» при вступі до Полтавської політехніки.

Ефективне навчання та додаткові бали при вступі: політехніка запрошує слухачів підготовчих курсів на настановчі збори

Фахівці підготовчого відділення Центру по роботі зі студентами та обдарованою молоддю Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошують учнів-старшокласників закладів загальної середньої освіти Полтавського регіону, які виявили бажання навчатися на підготовчих курсах, та їхніх батьків на настановчі збори та офлайн-знайомство з університетом.

Під час заходу учасники отримають вичерпну інформацію про надані університетом широкі можливості для опанування додаткових теоретичних і практичних знань за програмами ЗНО-2023, дізнаються про суттєві переваги для випускників підготовчих курсів та приємні «бонуси» при вступі до Полтавської політехніки.

Початок події – 3 жовтня 2022 року о 16:00 (фойє Центрального корпусу університету).

Нагадаємо, у Полтавській політехніці працюють підготовчі курси для випускників закладів загальної середньої освіти, на яких висококваліфіковані викладачі надають належну практичну підготовку до складання ЗНО і вступу у 2023 році.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»