2020-07-07

Полтава-Одеса: політехніка співпрацюватиме з ОНАХТ

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» і Одеська національна академія харчових технологій підписали договір про співробітництво у галузі освіти та науки.

Полтава-Одеса: політехніка співпрацюватиме з ОНАХТ

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко відвідав Одесу з робочим візитом: спільно з ректором Одеської національної академії харчових технологій, доктором технічних наук, заслуженим діячем науки і техніки України, лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки, член-кореспондентом НААН України, професором Богданом Єгоровим було підписано договір про співробітництво в освітній галузі.

«Нас об'єднує взаємна зацікавленість у спільному розвитку наукового та інноваційного потенціалу, у тому числі проведення спільних наукових досліджень. А ще – це «вихід до моря» для студентів і викладачів нашої «сухопутної» області. Ласкаво просимо дорогих одеситів на Полтавщину!», – говорить ректор Національного університету імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко.

Пріоритетом у співробітництві між закладами вищої освіти є реалізація академічної мобільності для студентів та науково-педагогічних працівників у рамках спільних програм обміну, вітчизняних та міжнародних програм та проектів; підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних працівників з метою їх професійного розвитку, відповідно до державної політики у галузі освіти.

«Під час робочого візиту відвідав лабораторії промислових контролерів та САПР, сенсорного аналізу і Науково-дослідну лабораторію механотроніки і робототехніки. Тут працює Південний тренінговий центр італійської компанії CAMOZZI – провідного світового виробника промислової пневматики. Лабораторія стала повноправним членом Асоціації робототехніки України», – поділився Володимир Онищенко.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» продовжує налагоджувати активну співпрацю з провідними закладами вищої освіти, державними та приватними установами, постійно розвиваючись та покращуючи якість надання освітніх послуг.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»