2024-06-27

Полтавська політехніка перерахувала понад 100 тисяч на підтримку постраждалого внаслідок військової агресії університету-партнера

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» перерахував понад 100 тисяч на підтримку постраждалого внаслідок злочинних дій країни-агресорки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Ініційоване ректором, професором Володимиром Онищенком рішення ухвалили на засіданні ректорату Полтавської політехніки.

Полтавська політехніка перерахувала понад 100 тисяч на підтримку постраждалого внаслідок військової агресії університету-партнера

«Полтавська політехніка підтримує друзів у біді! Ми не можемо залишатися осторонь, коли наші колеги, друзі та партнери потребують допомоги. Наша науково-освітня співпраця і академічна дружба з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу надзвичайно важлива, і ми вважаємо справою честі підтримати їх у цей важкий час.

Наш університет має багаторічну співпрацю з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу, ректором, професором Ігорем Чудиком, і сьогодні ми хочемо надати посильну допомогу спільноті університету -партнера.

Протягом доби ми зібрали 103000 гривень, які перерахували на благодійний рахунок «Мій університет» Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

В усіх добрих справах колектив Полтавської політехніки одностайний, тому на засіданні ректорату одноголосно ухвалили рішення перерахувати одноденний заробіток задля підтримки нашого університету-партнера, який постраждав від військової агресії. В єдності – наша сила! Підтримуйте один одного, переможемо! Все буде Україна!», - наголосив ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

За словами очільника, Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» також готовий прийняти студентів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу в межах академічної мобільності для профільного навчання та проходження літньої практики у нафтогазових лабораторіях Навчально-наукового інституту нафти і газу Полтавської політехніки.

Нагадаємо, нещодавно Полтавська політехніка перерахувала допомогу у розмірі майже 200 тисяч гривень на підтримку постраждалої внаслідок ракетного обстрілу родини студента-першокурсника.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»