2024-10-08

Полтавська політехніка співпрацюватиме з провідним університетом Польщі – Варшавською політехнікою

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочинає співпрацю з лідером рейтингу польських університетів – Варшавською політехнікою.

Полтавська політехніка співпрацюватиме з провідним університетом Польщі – Варшавською політехнікою

Під час робочого візиту до Польщі, в.о. ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко зустрівся з керівництвом Варшавської політехніки та обговорив «дорожню карту» співробітництва та розвитку міжнародної співпраці.

«Це співробітництво відкриває унікальні можливості для наших студентів і науковців, надаючи доступ до найсучасніших європейських освітніх програм, новітніх технологій та досліджень. Спільні наукові проєкти, академічна мобільність, програми подвійного диплому — це лише початок! Наші студенти зможуть здобувати освіту на найвищому рівні та отримувати європейський досвід, що стане безцінним для розвитку їхньої професійної кар'єри.

Дякую адміністрації Варшавської політехніки за підтримку наших ініціатив. Рухаємося вперед разом із найкращими!», –зазначив очільник Полтавської політехніки Володимир Онищенко.

Нове міжнародне партнерство значно зміцнить позиції Полтавської політехніки у європейському академічному середовищі та сприятиме підготовці фахівців, які стануть рушійною силою відбудови України.

Нагадаємо, Полтавська політехніка почала співпрацю з Варшавською політехнікою і компанією Siemens у новому технологічному проєкті.

Раніше Володимир Онищенко став спікером Польсько-української школи стратегічного управління у вищій освіті, а також ректор політехніки здійснив робочий візит до Білостоку і взяв участь у польсько-українському ректорському семінарі.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»