2024-08-01

Полтавська політехніка запрошує на навчання до магістратури

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочато прийом документів для вступу до магістратури, який триватиме до 22 серпня (до 18:00). Абітурієнти, які вступають до магістратури за денною, заочною та дистанційною формами навчання, подають заяви тільки в електронній формі, крім випадків, передбачених Порядком прийому на навчання до закладів вищої освіти.

Полтавська політехніка запрошує на навчання до магістратури

Відкривайте широкі можливості та вступайте до магістратури  Національного університету «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка»  - одного з найкращих університетів України!

З 1 серпня у Полтавській політехніці розпочато прийом документів для вступу до магістратури, який триватиме до 22 серпня (до 18:00).

У 2024 році абітурієнти, які вступають до магістратури за денною, заочною та дистанційною формами навчання, подають заяви тільки в електронній формі.

Заява в електронній формі подається вступником шляхом заповнення електронної форми в режимі онлайн, де зазначаються:

  • адреса власної електронної пошти, до якої вступник має доступ;
  • пароль для входу до особистого електронного кабінету;
  •  номер, PIN-код і рік отримання екзаменаційного листка, що був отриманий під час реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ;
  • серія та номер документа про здобутий ступінь вищої освіти або освітньо-кваліфікаційний рівень.

Для подання заяви вступник також обирає освітній ступінь магістра, конкурсну пропозицію та встановлює пріоритетність (у разі її використання) заяви для участі у конкурсному відборі для зарахування на місця за державним замовленням. В особистому електронному кабінеті вступник вносить контактні телефони, завантажує кольорову фотокартку розміром 3х4 см та додає текст мотиваційного листа. Сформувати та подати заяву на вступ з результатами ЄВІ/ЄФВВ можна тільки після завантаження цих результатів до ЄДЕБО.

Для реєстрації пільги на вступ (у разі наявності) необхідно обов’язково до подання електронної заяви звернутися у приймальну комісію університету з оригіналами підтверджуючих документів. Уповноважені працівники приймальної комісії внесуть інформацію про пільгу у єдиний реєстр і право на пільгу при вступі буде відображено в особистому електронному кабінеті.

У разі неможливості зареєструвати особистий електронний кабінет вступника або подати заяву в електронному вигляді з інших причин (розділ VI  Порядку прийому на навчання до закладів вищої освіти) вступники подають заяви в паперовому вигляді безпосередньо в приймальній комісії Полтавської політехніки.

У паперовій заяві вступники вказують спеціальність (освітню програму) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра та форму навчання. Для кожної спеціальності формується окрема заява.

Під час подання заяви у паперовій формі вступник особисто подає в приймальну комісію університету оригінали документа, що посвідчує особу, документа державного зразка про раніше здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень, на основі якого здійснюється вступ, а також додаток до нього, екзаменаційний листок. До оригіналів додаються копії вищевказаних документів, чотири кольорові фотокартки розміром 3х4 см та інші документи, якщо це встановлено приймальною комісією.

Запрошуємо на навчання до одного з провідних університетів України європейського рівня та вже 1 вересня чекаємо у дружній студентській родині Полтавської політехніки!

Магістратура Полтавської політехніки – це твій шлях до карʼєрних успіхів!

Нагадаємо, вступники до Полтавської політехніки можуть отримати державні гранти на освіту.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»