2022-04-12

Полтавські актори показали інтерактивну виставу для тимчасово переміщених родин

Актори Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. В. Гоголя відвідали Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та відокремлений структурний підрозділ – Полтавський фаховий коледж нафти і газу з благодійною інтерактивною виставою.

Полтавські актори показали інтерактивну виставу для тимчасово переміщених родин

«У кожного свій фронт! Актори Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. В. Гоголя тримають культурний фронт.

Минулого тижня трупа завітала до університету і коледжу нафти і газу, де мешкають тимчасово переміщені особи, з ігровою казкою для дітей та дорослих.

Війна змусила багатьох покинути свої домівки, тож робимо все можливе, щоб хоч на деякий час вони відволіклись від важких переживань, особливо діти.

Інтерактивну казку «Царівна Ква-Ква» переглянули діти тимчасово переміщених сімей, які проживають в гуртожитках університету, а також діти викладачів та співробітників. Глядачі допомагали акторам творити диво. Хай ця чарівна мить зажди нагадує про перемогу добра і про наших талановитих, небайдужих, чуйних митців!

Саме тому ми — непереможні!», – підкреслив ректор Володимир Онищенко.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»