2022-10-04

Полтавський фаховий коледж нафти і газу відзначає подвійний ювілей

У 2022 році відокремлений структурний підрозділ – Полтавський фаховий коледж нафти і газу відзначає подвійний ювілей: 55-річчя з моменту заснування коледжу та 10-річчя у структурі Полтавської політехніки. Під час урочистостей з нагоди професійного свята освітян ректор Володимир Онищенко вручив 17 науково-педагогічним працівникам коледжу нагороди Міністерства освіти і науки України та відзначив весь колектив.

Полтавський фаховий коледж нафти і газу відзначає подвійний ювілей

На урочистостях з нагоди Дня працівника освіти ректор університету, доктор економічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Володимир Онищенко привітав колектив Полтавського фахового коледжу нафти і газу та відзначив його плідну та результативну працю.

«10 років успішної командної роботи коледжу й університету –  це поєднання кращих традицій з інноваціями, консолідація досвіду і професіоналізму, інтеграція освіти  й науки, надійне партнерство, що сприяє успішному розвитку всіх напрямків діяльності коледжу.

Результатом самовідданої праці високопрофесійного педагогічного колективу коледжу є високі досягнення студентів в освітній, науковій, громадській та спортивній сферах.

Попри складні умови воєнного часу, коледж забезпечує високий освітній рівень та реалізацію інтересів студентської молоді, підтримує партнерські стосунки зі стейкхолдерами. Забезпечене якісне навчання як в аудиторіях, так і онлайн. І разом зі зразковим виконанням своїх професійних обов'язків, колектив коледжу на чолі з неперевершеною Любов'ю Петрівною Шумською з перших днів війни виконує свою гуманітарну місію, підтримує вимушених переселенців і покращує матеріально-технічну базу коледжу.

Колектив коледжу завдяки великій праці, людяності й взаємодопомозі разом тримає наш фронт – освітній, професійний і гуманітарний, заради спільної мети −  перемоги України!

Щиро вітаю з 55-річним ювілеєм і бажаю надалі тримати високі професійні стандарти!» – побажав ректор.

За ефективну роботу під час вступної кампанії, ініціативність та наполегливість колективу коледжу, активну волонтерську діяльність, вагомий внесок у розвиток сфери освіти України та з нагоди Дня працівника освіти колектив Полтавського фахового коледжу нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на чолі з директоркою коледжу Любов’ю Шумською нагороджено Подякою ректора Полтавської політехніки.

«2022 рік для Полтавського фахового коледжу нафти і газу надзвичайно важливий – це цілих два ювілеї: 55-річчя з моменту заснування й 10 років у дружній родині Полтавської політехніки. Ми планували цей рік зовсім інакше. Але в нашому житті все змінилося після 24 лютого. Ми почали жити й працювати зовсім по-іншому, але незмінним залишилася готовність завжди бути попереду, там, де ми потрібні, робити те, що ми можемо і вміємо.

Попри всі виклики, які поставив перед нами цей рік нам вдалося якісно забезпечити набір. Цей результат був досить очікуваним, ми до нього прагнули разом. Ми виконали найбільше державне замовлення в області, збільшили загальний контингент студентів порівняно з минулим роком.

Велика кількість нагород від Міністерства освіти і науки України говорить про визнання наших заслуг. А свято з усіма урочистостями обов’язково буде, але після нашої перемоги, в яку ми віримо і робимо все можливе на нашому фронті, щоб вона відбулась якомога швидше», - зазначила директорка коледжу, кандидатка технічних наук Любов Шумська.

Нагрудним знаком Міністерства освіти  і науки України «Відмінник освіти» нагороджено Ірину Валеріївну Воронцову − заступницю директора з науково-методичної роботи Полтавського фахового коледжу нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Почесною грамотою Міністерства освіти  і науки України нагороджено:

  • Воронянського Володимира Станіславовича − викладача предметів «Захист України» та  «Інформатика»;

  • Кузьменка Сергія Миколайовича − завідувача механічного відділення.

Грамотою Міністерства освіти  і науки України відзначили:

  • Зотову Олену Миколаївну − завідувачку відділення професійної освіти;

  • Кочерженко Ольгу Миколаївну − методистку;

  • Микитенко Галину Василівну − голову циклової комісії інформаційних технологій;

  • Рєзнікову Тетяну Георгіївну − завідувачку експлуатаційного відділення.

Подякою  Міністерства освіти  і науки України відзначили:

  • Березкіну Олену Олександрівну − викладачку фізичного виховання;

  • Височин Оксану Анатоліївну − практичну психологиню;

  • Волинець  Валентину Михайлівну − викладачку технічної механіки;

  • Думенко Ганну Анатоліївну − голову циклової комісії розвідування нафтових і газових родовищ;

  • Жабського Сергія Миколайовича − голову циклової комісії нафтогазової інженерії та технологій;

  • Кітуру Оксану Вікторівну − викладачку економіки;

  • Мироненко Валентину Миколаївну − методистку відділення професійної освіти;
  • Ревуцьку  Наталію Миколаївну − викладачку математики;

  • Руденко Софію Іванівну − заступницю директора з виховної роботи;

  • Стрігіну  Олену Олександрівну − завідувачку бібліотеки.

Нагадаємо, з нагоди Дня працівника освіти науковці Полтавської політехніки нагороджені заохоченнями за результативну працю під час вступної кампанії.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»