2019-07-01

ПолтНТУ – університет успіху!

Ви мрієте стати успішним? Ви ініціативний, допитливий, наполегливий та креативний? Тоді Ви один із нас, адже дружня родина Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка об’єднує саме таких студентів.

ПолтНТУ – університет успіху!

Як подати заяву на вступ аби стати студентом ПолтНТУ?

З 10 по 22 липня зареєструвати Вашу заяву на вступ до Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка в електронному кабінеті (https://ez.osvitavsim.org.ua/) або консультативному центрі приймальної комісії університету (м. Полтава, пр-т. Першотравневий 24).

У заяві обираєте 1 пріоритет Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, визначаєте спеціальність підготовки.

Ви можете подати до 7 заяв на 4 спеціальності, на яких передбачено прийом за державні кошти. Кількість заяв на спеціальності на контрактну форму навчання не обмежується. У ПолтНТУ підготовка здійснюється за 42 спеціальностями та спеціалізаціями:

  • в навчально-науковому інституті фінансів, економіки та менеджменту,
  • навчально-науковому інституті архітектури та будівництва,
  • навчально-науковому інституті нафти і газу,
  • навчально-науковому інституті інформаційних технологій та механотроніки,
  • на гуманітарному факультеті,
  • а також новому факультеті фізичної культури та спорту.

Повний перелік документів, необхідних для вступу до ПолтНТУ, Ви можете знайти на сайті університету nupp.edu.ua в розділі «Абітурієнтові». 26 липня 2019 р. ознайомся з рейтинговим списком та дізнайся про зарахування до університету.

 

Мрії справджуються!

Отримавши рекомендацію до зарахування в Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, Ви маєте принести оригінали документів про освіту до приймальної комісії ПолтНТУ.

Вітаємо – Ви вже будете студентом єдиної родини Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка!

 

Які перспективи та переваги студентів ПолтНТУ?

Перш за все це висока якість освіти. Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка входить у ТОП-30 університетів України за оцінками роботодавців та кращим закладом вищої освіти м. Полтава за міжнародними рейтингами UI GreenMetric Ranking of World Universities, U-Multirank Ranking, Webometrics Ranking та іншими.

Студенти університету мають можливість працювати в унікальних сучасних навчально-наукових лабораторіях. Студенти університету мають змогу вивчати англійську, польську, французьку та німецьку мови у Центрі іноземних мов ПолтНТУ, який діє для всіх бажаючих.

Для студентів ПолтНТУ діють унікальні програми: академічних обмінів, подвійних дипломів, академічної мобільності, стажування з провідними університетами США, Франції, Великобританії, Канади, Польщі, Німеччини, Китаю, Азербайджану та інших країн світу.

У студентів університету є унікальна можливість проходити програми практики і стажування на провідних підприємствах-партнерах ПолтНТУ, відвідувати рекрутинг-сесії та починати свою успішну професійну кар’єру в усесвітньовідомих компаніях Schlumberger, Weatherford, Siemens, Huawei, DTEK, Укргазвидобування, Ferrexpo, Hertz, BMW, Citroen, Mazda, Fiat, OSNOVA Group, Arricano Development, Kan Development, Kernel, NIBULON та інших.

В університеті для студентів створені умови для всебічного розвитку, і кожен студент зможе знайти себе, адже в ПолтНТУ діє: спортивний клуб із потужною сучасною спортивною базою та новими спортивними секціями, серед яких і секція кіберспорту. Студенти ПолтНТУ – переможці чемпіонатів та кубків світу, Європи та України, рекордсмени світу та України з різних видів спорту.

Студенти мають можливість проживати у студентському містечку, яке налічує 5 гуртожитків та розташоване поряд з навчальними корпусами ПолтНТУ.

 

Запрошуємо Вас на навчання до провідного університету Полтавщини – Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка!