2018-11-24

ПолтНТУ відвідали представники компанії Schlumberger

4 грудня Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, відвідали міжнародні рекрутери компанії Schlumberger Еммануель Елленберг, Карина Елейн Паділ Вел, Драгос Пускасіо Ніколає, та Евген Вішнікін, директор підприємства «ШЛЮМБЕРЖЕ СЕРВІСЕЗ Україна», випускник ПолтНТУ.

ПолтНТУ відвідали представники компанії Schlumberger

     Компанія Schlumberger є одним із світових лідерів серед сервісних компаній для видобування нафти і газу, представництва якої працюють більш ніж у 85 країнах світу.

     В рамках візиту відбулася зустріч фахівців компанії Schlumberger зі студентами навчально-наукового інституту нафти і газу ПолтНТУ, ННІ інформаційних технологій і механотроніки ПолтНТУ та Полтавського коледжу нафти і газу ПолтНТУ. Під час зустрічі студенти проявили зацікавленість до перспективних планів діяльності Schlumberger та умов стажування студентів на виробничих об’єктах компанії. Представники компанії Schlumberger провели співбесіду (англійською мовою) із старшокурсниками і отримали резюме від претендентів на роботу в компанії.

     Проведення Schlumberger recruting Day надає для студентів Полтавського національного технічного університету та коледжу нові можливості проходження стажування та подальшого працевлаштування у провідній нафтогазовій сервісній компанії світу.

ІАЦ ПолтНТУ