2019-10-25

Презентували перший мобільний додаток з віртуальними подорожами Полтавою

25 жовтня до Дня маркетологів першокурсники ННІ фінансів, економіки та менеджменту спеціальностей «Маркетинг» та «Туризм» відвідали презентацію мобільного додатку з віртуальними екскурсіями по туристичному кластеру регіону.

Презентували перший мобільний додаток з віртуальними подорожами Полтавою

Координатор проекту Poltava Open – Олена Романенко, керівник рекламної агенції Lampa Agency та керівник туристичної агенції TUI в м. Дніпро, розкрила особливості віртуального додатку.

 «Сьогодні ми презентуємо перший мобільний додаток з віртуальними подорожами Полтавою, створений за підтримки Українського культурного фонду в рамках грантової конкурсної програми «Створюємо інноваційний культурний продукт». Користуватися ним можуть власники смартфонів усіх операційних систем», – розповіла координаторка проекту.

На головній сторінці Poltava open представлено основні категорії турів – «Культура та мистецтво», «Історичні пам’ятки та видатні місця Полтави», «Туристичні маршрути», «Соціальний напрямок», «Бізнес», «Готелі та бази відпочинку», «Освіта», «Медицина», «Краса та здоров’я», «Дозвілля та розваги», «Комерційні проекти», «Репортажі заходів», «Діловий туризм».

Віртуальних маршрутів по місту Полтава і Полтавській області налічується більше 70. Вони створені з низки сферичних панорам, знятих і з землі, і з повітря.

Серед закладів вищої освіти у вкладці «Освіта» також є віртуальна екскурсія Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка.

Завантажити додаток для смартфону можна в App Store і на Play market.

Медіа-центр ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка