2021-10-02

Проректорка університету нагороджена Грамотою Верховної ради України

Проректорка з наукової та міжнародної роботи, лауреатка Премії Президента України для молодих вчених Світлана Сівіцька нагороджена за заслуги перед Українським народом.

Проректорка університету нагороджена Грамотою Верховної ради України

Під час святкування Дня працівників освіти України ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко вручив науковиці парламентську нагороду – Грамоту Верховної ради України і нагрудний знак.

Кандидатка економічних наук, доцентка, доцентка кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування, лауреатка премії Президента України для молодих учених Світлана Сівіцька – випускниця Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» 2011 року за спеціальністю «Фінанси», представниця наукової школи «Безпекоорієнтоване управління економікою: держава, регіон, підприємство», науковим керівником і засновником якої є ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, заслужений працівник освіти України, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

З 2015 року призначена проректором з наукової та міжнародної роботи. За цей час університет увійшов до престижних світових рейтингів, лідирує в національних рейтингах, особливо за показниками у науковій та інноваційній діяльності. Проректор Світлана Сівіцька також на високому рівні забезпечує активну міжнародну діяльність університету та співпрацю з численними іноземними партнерами університету.

За заслуги в реалізації державної політики в галузі національної освіти і науки, багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм Світлана Сівіцька нагороджена відомчими нагородами Міністерства освіти і науки України – Подякою МОН України  (2018 р.), Грамотою МОН України (2018 р.) і Нагрудним знаком МОН України «Відмінник освіти».

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»