2018-10-12

Продовжується реалізація співпраці ПолтНТУ з університетами Польщі

11 жовтня відбулася робоча зустріч ректора ПолтНТУ, професора Володимира Онищенка з науково-педагогічними працівниками, які реалізуючи угоди про співробітництво з польськими університетами-партнерами перебували у відрядженнях до Польщі: Вроцлавської політехніки, Білостоцької політехніки, Опольської політехніки та Краківської політехніки.

Продовжується реалізація співпраці ПолтНТУ з університетами Польщі

     З робочим візитом Опольську політехніку відвідали директор навчально-наукового інституту нафти та газу, д.т.н., професор Юрій Винников та старший викладач кафедри нафтогазової інженерії та технологій Анатолій Сизоненко.

     Білостоцьку політехніку з робочим візитом відвідали директор навчально-наукового інституту архітектури та будівництва, д.т.н., професор Олександр Семко та заступник директора навчально-наукового інституту архітектури і будівництва, к.т.н., доцент, Володимир Кириченко.

     З робочим візитом Краківську політехніку відвідали директор навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки, д.т.н., доцент Олександр Шульга та заступник директора навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки, к.т.н., доцент, Сергій Волошко.

     Вроцлавську політехніку з робочим візитом відвідали заступник директора навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту, к.е.н., доцент Ірина Крекотень та завідувач кафедри іноземної філології та перекладу, к.філ.н., доцент Алла Болотнікова.

     Під час зустрічі представники навчально-наукових інститутів та факультетів ПолтНТУ проінформували про результати відвідування університетів-партнерів в Польщі, участь в інавгурації нового навчального року та робочі зустрічі з питань розвитку співробітництва. Зокрема, визначено плани і напрями освітньої та наукової співпраці на новий навчальних рік між відповідними підрозділами ПолтНТУ та польських університетів-партнерів.

ІАЦ ПолтНТУ