2021-02-04

Відомий український кліпмейкер зняв у Полтаві міні-фільм про випускника політехніки

Режисер і кліпмейкер Валерій Погонський, який співпрацює із зірками шоу-бізнесу, створив унікальне вітальне відео до ювілею університету.

Відомий український кліпмейкер зняв у Полтаві міні-фільм про випускника політехніки

Представники провідних нафтогазових і сервісних компаній, а також випускники Полтавської політехніки, які працюють в Групі Нафтогаз, привітали університет з ювілеєм.

Особиста історія випускника Полтавської політехніки Івана Політучого стала основою для творчого привітання від ТОВ «Геосинтез Інженірінг».

«Робота по-своєму екстремальна, так як весь ролик потрібно було зняти і виготовити всього за три дні! До того ж зйомки відбувалися не в Києві, а в Полтаві, і через два дні ролик уже мав бути у його замовника. Для мене це було хоч і напруженим, але дуже цікавим випробуванням, так як я сам за освітою інженер і закінчував технічний вуз. Приємного перегляду», – прокоментував режисер. Нещодавно він зняв нові відео для співачок Злати Огнєвіч і Наталії Бучинської, а його продакшн-студія знімає для різних відомих компаній і ток-шоу.

Зірковий закадровий голос – шоумен, композитор і телеведучий Костя Гнатенко за півтори хвилини розкриє 30-річну історію: від студентських спогадів до успіху сьогодення.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пишається досягненнями своїх випускників і активно співпрацює з бізнесом. Голова Наглядової ради університету Віталій Вітрик відзначив співпрацю політехніки з виробничниками. Іван Полетучій заснував ТОВ «Геосинтез Інженірінг» – єдине підприємство в Україні, що не відтворює імпортні промивальні рідини, а розробляє та використовує в практичній роботі власні рецептури, та спеціалізується на розробці, впровадженні, сервісному супроводі бурових розчинів та спеціальних рідин для капітального ремонту і закінчування свердловин.

З історичною подією привітав політехніку і відомий український шоумен і телеведучий Олександр Педан, лідер проєкту з популяризації спорту серед школярів JuniorZ.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»