2022-01-10

Розпочався відбір на обласний конкурс наукових та інноваційних проєктів

4 січня розпочався конкурсний відбір наукових та інноваційних проєктів за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки, стратегічними напрямами інноваційної діяльності. Кінцевий строк подання документів для участі у конкурсі – 3 лютого 2022 року.

Розпочався відбір на обласний конкурс наукових та інноваційних проєктів

З метою виявлення наукових та інноваційних проєктів у Полтавській області, популяризації та інтенсифікації наукової, інноваційної діяльності, створення нових проєктів, рішенням другого пленарного засідання четвертої сесії Полтавської обласної ради восьмого скликання від 09 квітня 2021 року № 137 затверджено Регіональну Програму підтримки наукової та інноваційної діяльності у Полтавській області на 2021 – 2024 роки і засновано конкурс для відбору наукових та інноваційних проєктів за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки, стратегічними напрямами інноваційної діяльності, повідомляє Департамент освіти і науки Полтавської ОДА.

Учасниками Конкурсу можуть бути суб’єкти наукової і науково-технічної діяльності, визначені Законом України «Про наукову і науково-технічну діяльність» та суб’єкти інноваційної діяльності визначені Законом України «Про інноваційну діяльність». На конкурсі не розглядаються проєкти, за які їх виконавців уже було удостоєно державних нагород України.

Проєкти можуть бути представлені лише за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки та пріоритетними напрямами інноваційної діяльності, які визначені розділом 4 «Регіональної Програми підтримки наукової та інноваційної діяльності у Полтавській області на 2021-2024 роки».

Проєкти, що подаються на конкурс, поділяються на категорії:

  • наукові проєкти, що можуть включати фундаментальні та прикладні дослідження;
  • інноваційні проєкти.

Дата початку конкурсного відбору – 4 січня, кінцевий строк подання документів для участі у конкурсі – 3 лютого 2022 року. Відбір, розгляд проєктів, та визначення фіналістів проводиться протягом 5-ти місяців з моменту оголошення Конкурсу.

Подання проєктів здійснюється шляхом заповнення форм та направлення на електронну пошту секретаря Організаційного комітету: vuh.viddil@gmail.com, або за адресою: м. Полтава, вул. Котляревського, 20/8, Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації 36000, каб. 3.10.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»