2024-04-22

Словацький технічний університет в Братиславі запрошує студентів-будівельників на навчання за програмою кредитної академічної мобільності Erasmus+

Партнер Полтавської політехніки – Словацький технічний університет в Братиславі – Slovak University of Technology in Bratislava запрошує 5 студенток чи студентів - будівельників взяти участь у грантовій програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ KA171 в 2024/2025 навчальному році. Дедлайн подання заявок – 30 квітня 2024 року.

Словацький технічний університет в Братиславі запрошує студентів-будівельників на навчання за програмою кредитної академічної мобільності Erasmus+

Студентам Полтавської політехніки (бакалаврам чи магістрам), які навчаються за будівельними спеціальностями, пропонують навчання за програмою кредитної академічної мобільності Erasmus+ у Словацькому технічному університеті в Братиславі протягом 2024/2025 навчального року (весь навчальний рік). Освітня програма: Civil Engineering.

Учасникам програми компенсують транспортні витрати у розмірі 320 євро та призначать стипендію у розмірі 800 євро/місяць. Мова навчання – англійська.

З запропонованою програмою навчання можна ознайомитись тут.

Брати участь у програмі обміну можуть лише студенти/-ки, які станом на серпень 2024 року досягли 18 років, мають діючий (як мінімум по березень 2025 року) закордонний паспорт і які володіють англійською мовою на рівні B2-С1.

Про кредитну академічну мобільність в цьому університеті у 2023/2024 н.р. можна прочитати тут.

До участі у конкурсі допускаються як студенти, що знаходяться в Україні, так і ті студенти, що наразі перебувають за кордоном.

За вимогами програми Erasmus+ та згідно угоди між університетами, при відборі кандидатів, за умови однакових показників академічної успішності та рівня знань англійської мови, перевага надаватиметься студентам із малозабезпечених сімей; студентам, які мають малих дітей; студентам з обмеженими фізичними можливостями; студентам, які були всиновлені; студентам із хронічними хворобами чи іншими особливими потребами, пов’язаними із здоров’ям. Також враховуватимуться будь-які соціальні, волонтерські, освітні, наукові ініціативи, програми, проєкти, у яких брав/брала участь кандидат/кандидатка.

Важливо! Кандидати, які прагнуть взяти участь у програмі, повинні успішно скласти тест та пройти співбесіду з англійської мови. Крім цього, їм потрібно підготувати пакет документів, який необхідно буде включити до аплікаційної заявки. Список документів можна взяти у відділі міжнародних зв’язків Полтавської політехніки.

За детальнішою інформацією звертатись до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до координаторки програми – к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Нагадаємо, Естонський університет природничих наук запрошує майбутніх архітекторів вдосконалити компетенції за програмою кредитної академічної мобільності Erasmus+.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»