2021-12-04

Студент ННІ ІТ та робототехніки отримуватиме стипендію від Уряду

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 02 грудня 2021 р. № 1573-р студенту ННІ інформаційних технологій та робототехніки Полтавської політехніки Ростиславу Рудику призначено академічну стипендію Кабінету Міністрів України.

Студент ННІ ІТ та робототехніки отримуватиме стипендію від Уряду

96 студентам українських закладів вищої освіти на І семестр 2021/2022 навчального року призначена академічна стипендія Кабінету Міністрів України. До списку стипендіатів увійшов студент ННІ інформаційних технологій та робототехніки Ростислав Рудик.

Відповідно до Положення, стипендія Кабінету Міністрів України призначається студентам-відмінникам закладів вищої освіти та аспірантам за визначні успіхи у навчанні та науковій роботі. Виплата стипендій здійснюється в межах стипендіального фонду закладів вищої освіти.

На призначення академічної стипендії впливають:

  • підсумкові оцінки з дисциплін (навчальних предметів) – заліки та іспити;
  • оцінки захистів курсових робіт (якщо вони не є складовими навчальних дисциплін і мають власний кредитний вимір);
  • оцінки захистів звітів із практики.

Окрім успішного навчання, студент Ростислав Рудик займається науковою роботою і має досягнення – став переможцем II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія» (секція «Koмп’ютерний інжиніринг у механіці (динаміка та міцність машин)»), здобувши диплом І ступеня, а також II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)», здобувши диплом ІІІ ступеня.

Вітаємо урядового стипендіата та бажаємо нових досягнень!

Раніше стипендію Кабінету Міністрів України отримували студентки Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою і факультету фізичної культури та спорту.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»