2022-02-01

Студент Полтавської політехніки представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи з таїландського боксу

Студент Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Михайло Сердюк став золотим призером першого етапу Кубку України з таїландського боксу, що проходив в Одесі. Дебютант у категорії «дорослі» здобув дві переконливі перемоги та виборов путівку на Чемпіонат Європи у складі національної збірної України.

Студент Полтавської політехніки представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи з таїландського боксу

Упродовж 27-30 січня 2022 року у місті Одеса відбувалися змагання першого етапу Кубку України з тайського боксу Муай Тай – IFMA.  Студент Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  Михайло Сердюк успішно дебютував у категорії «дорослі» та став золотим призером. Спортсмен здобув дві переконливі перемоги у протистояннях з досвідченими суперниками, продемонструвавши відмінні результати, завзяття та залізну волю до перемоги. Перемога стала перепусткою на Чемпіонат Європи з таїландського боксу у складі національної збірної України, змагання якого проходитимуть у період з 13 по 20 лютого 2022 року у місті Стамбул (Туреччина).

Тренує спортсмена досвідчений наставник Зураб Абдулаєв на базі клубу «Legion gym», вихованці якого неодноразово ставали переможцями і призерами змагань різного рівня.

Щиро вітаємо переможця та пишаємося спортивними досягненнями. Бажаємо нових яскравих перемог на спортивному Олімпі і успіхів у навчанні!

Раніше студенти Полтавської політехніки перемогли на Чемпіонаті світу з таїландського боксу, а Михайло Сердюк епосів перше місце на Кубку світу з кікбоксингу WAKO.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»