2019-09-30

Студенти гуманітарного факультету взяли участь у квесті просто неба

Студенти та науково-педагогічні працівники ПолтНТУ долучилися до квесту «Видно шляхи полтавськії», присвяченого ювілею видатного українського письменника, поета, драматурга та громадського діяча Івана Котляревського

Студенти гуманітарного факультету взяли участь у квесті просто неба

Напередодні відзначення Всеукраїнського дня бібліотек студенти-документознавці та науково-педагогічні працівники кафедри українознавства, культури та документознавства Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка долучилися до квесту просто неба – «Видно шляхи полтавськії».

Оскільки захід був присвячений ювілею Івана Котляревського, то й і місце проведення було відповідним – біля пам’ятника славетному землякові.

Студенти поділилися на дві команди для виконання інтелектуальних і творчих завдань: як знавці-біографи доповнювали досьє письменника, відгадували мелодії з п'єс Івана Котляревського, шукали фото полтавських локацій, пов'язаних з життям та творчістю письменника.

Майбутні документознавці переконалися, що бібліотеки все частіше виходять за межі винятково книжних форм роботи, орієнтуючись на інтегровані комунікації та креативність.

Кафедра українознавства, культури та документознавства дякує колегам-бібліотекарям Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара: Наталії Рисенко, Валентині Гринько, та Олені Колінько за творчу співпрацю та неабиякі враження!

Медіа-центр ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка