2022-08-20

Студенти і аспіранти політехніки мають можливість отримати міжнародне посвідчення студента ISIC

До уваги студентів Полтавської політехніки пропонується ISIC – єдине визнане міжнародне посвідчення, яке підтверджує статус учня/студента в усьому світі та відкриває світ знижок, привілеїв, акцій та спеціальних пропозицій.

Студенти і аспіранти політехніки мають можливість отримати міжнародне посвідчення студента ISIC

Студенти університету мають можливість створити міжнародне посвідчення, яке підтверджує статус учня/студента ISIC, інформує Профспілковий комітет студентів та аспірантів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Документ можна замовити у цифровому та/або фізичному вигляді як в Україні, так і за кордоном. Для замовлення звертайтесь за номером +380994081051 (Олександр) або реєструйтеся за посиланням.

Власники картки ISIC отримають привілеї, такі як:

  • Знижки та акції: знижки на авіаперельоти, проживання в готелях і хостелах. Відвідування зі знижками кінотеатрів, аквапарків, закладів культури, центрів розваг і клубів. Знижки в кафе, ресторанах і барах;
  • Особливі привілеї: привілеї на додаткову освіту, мовні курси, тренінги та майстер-класи. Знижки на покупку турів, страхування і навчання за кордоном. Безкоштовний вхід у музеї, театри й культурні центри світу;
  • Міжнародний квиток: ISIC – це єдине визнане міжнародне посвідчення, яке підтверджує статус учня/студента в усьому світі та відкриває для тебе світ знижок та привілеїв, акцій та спеціальних пропозицій;
  • Be like ISIC: бути як ISIC – це бути в курсі подій, відвідувати цікаві та корисні заходи, вміти відпочивати та веселитися, смачно їсти, займатися спортом, подорожувати, займатися самоосвітою та розвиватися.

З 1 серпня вартість оформлення міжнародного цифрового посвідчення ISIC | ITIC | IYTC становить 400 грн, цифровий варіант та пластик – 800 грн.

ISIC створене Міжнародною Конфедерацією Студентського Туризму (ISTC) в 1956 році під егідою UNESCO, яке має мету – підтримувати співдружність активних, допитливих, відповідальних студентів. В Україні працює офіційне представництво ISIC.

Нагадуємо, Полтавська політехніка отримала найбільший в області обсяг державного замовлення – майже 700 бюджетних місць для вступників.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»