2024-09-23

Студенти Полтавської політехніки мають можливість навчатися за програмою Erasmus+ у провідному австрійському університеті-партнері

Австрійський Університет прикладних наук Бургенланду запрошує студентів Полтавської політехніки долучитися до участі в програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ у весняному семестрі 2024-2025 навчального року. Дедлайн подання заявок – 2 жовтня 2024 року.

Студенти Полтавської політехніки мають можливість навчатися за програмою Erasmus+ у провідному австрійському університеті-партнері

Якщо ви мрієте про навчання за кордоном, вдосконалення своїх професійних навичок і занурення у нову культуру, це чудовий шанс для вас! Партнер Полтавської політехніки – австрійський університет University of Applied Sciences Burgenland  надає можливість трьом студентам ІІ-V курсів Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права і Навчально-наукового інституту нафти і газу навчатися протягом весняного семестру у одному із своїх кампусів – Айзенштадті чи Пінкафедьді.

Що на вас чекає?

  • Тривалість навчання: лютий 2025 – червень 2025 року
  • Фінансова підтримка: кожен студент отримає грант у розмірі 5500 євро, який покриє проживання, харчування та інші необхідні витрати в Австрії.
  • Мова навчання: англійська або німецька (рівень B2/C1).
  • Орієнтаційний тиждень: 10-14 лютого 2025 року, де ви зможете познайомитися з університетом та його можливостями.

Де ви зможете навчатися?

1) Кампус Айзенштадт (Campus Eisenstadt) – факультети бізнесу, інформаційних технологій та соціальної роботи: каталог курсів.

У залежності від своїх інтересів та потреб студенти можуть комбінувати курси з різних факультетів та навчальних програм.

2) Кампус Пінкафельд (Campus Pinkafeld) – факультети енергетики та навколишнього середовища і охорони здоров'я. Детальніша інформація про предмети, що читаються англійською мовою на цих факультетах надається за запитом (kathrin.szabo@fh-burgenland.at).

Житло

 

Інформаційні онлайн-сесії

Хочете дізнатись більше? Приєднуйтесь до інформаційних сесій, де представники університету розкажуть більше про програму мобільності:

  • 22 жовтня 2024 року, 14:00 (CET)
  • 5 листопада 2024 року, 11:00 (CET)

Для реєстрації надсилайте електронний лист на christa.koppensteiner@fh-burgenland.at.

Дізнатись більше про програми академічної мобільності в Університеті прикладних наук Бургенланду можна за посиланнями:

  1. https://youtu.be/vV7ZGroy2DI
  2. What is it like to study at UAS Burgenland?

Які документи потрібні для участі?

  • 2 службові записки від кафедри
  • Довідка про академічну успішність
  • Скан-копія закордонного паспорта
  • CV англійською мовою (у форматі PDF з фото)
  • Мотиваційний лист англійською мовою (до 1 сторінки)
  • Сертифікат про рівень володіння іноземною мовою (якщо є)

Переваги для кандидатів

За вимогами програми Erasmus+ та згідно угоди між університетами, при відборі кандидатів, за умови однакових показників академічної успішності та рівня знань англійської мови, перевага надаватиметься студентам із малозабезпечених сімей; студентам, які мають малих дітей; студентам з обмеженими фізичними можливостями; студентам, які були всиновлені; студентам із хронічними хворобами чи іншими особливими потребами, пов’язаними із здоров’ям.

Дедлайн подачі заявок: 2 жовтня 2024 року

Важливо! Тестування кандидатів на знання англійської мови у письмовій та усній формах відбудеться 03 жовтня 2024 року о 11.30 в ауд.318 Ц.

Не втрачайте шанс стати частиною міжнародної студентської спільноти та отримати безцінний досвід навчання в Австрії! Детальніше про досвід навчання наших студенток за програмою Erasmus+ в Університеті прикладних наук Бургенланду можна дізнатися на сайті Полтавської політехніки.

За детальнішою інформацією звертайтеся до:

  • відділу міжнародних зв’язків: interoffice@nupp.edu.ua (каб.325-Ф)
  • координаторки програми – к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Зробіть свій перший крок до міжнародної академічної спільноти з Erasmus+!

Відзначимо, студенти Полтавської політехніки мають можливість навчатись за кордоном за грантовими програмами кредитної академічної мобільності Erasmus+ впродовж семестру або цілого навчального року у провідних університетах Австрії, Гренландії, Данії, Естонії, Литви, Латвії, Норвегії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Румунії, Словаччини, Фінляндії, Чехії.

За детальнішою інформацією стосовно інших актуальних програм академічної мобільності звертайтесь до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до координаторки міжнародного співробітництва Полтавської політехніки – к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Нагадаємо, для студентів Полтавської політехніки відкрита унікальна можливість – навчання в Гренландії за програмою Erasmus+.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»