2020-11-04

Студенти політехніки отримуватимуть іменні стипендії Верховної Ради України

Двоє студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримуватимуть іменні стипендії Верховної Ради України у 2020/2021 навчальному році.

Студенти політехніки отримуватимуть іменні стипендії Верховної Ради України

Згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України «При призначення іменних стипендій Верховної Ради України студентам закладів вищої освіти на 2020/2021 навчальний рік» за особливі успіхи у навчанні і науковій роботі відзначені четверо студентів закладів вищої освіти Полтавського регіону, двоє з яких навчаються у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»:

Олександр Литвиненко – студент Навчально-наукового інституту нафти і газу;


Марія Белкіна – студентка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту.

Цього року розмір парламентських стипендій для студентів закладів вищої освіти III- IV рівнів акредитації складає близько 2,5 тисяч гривень.

За словами стипендіата, студента Навчально-наукового інституту нафти і газу, президента студентського парламенту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександра Литвиненка, відмінна матеріально-технічна база університету, висококваліфіковані викладачі, величезна кількість проведених наукових подій – круглих столів, науково-практичних конференцій та вебінарів за участю професіоналів нафтогазової сфери мотивують на подальші наукові та навчальні звершення.

«Щиро дякую адміністрації університету, керівництву Навчально-наукового інституту нафти і газу за можливість реалізувати себе в обраній галузі, розуміння проблем студентської молоді, готовність йти назустріч будь-яким нашим ініціативам. Високі вимоги до себе, надійна підтримка вірних друзів та можливість спілкуватися з представниками провідних нафтогазових та сервісних компаній – потужні стимули для подальшої реалізації мене як науковця та управлінця. Готовий працювати й надалі над власним розвитком та на благо рідної Полтавської політехніки», – подякував Олександр Литвиненко.

У студентському колективі Полтавської політехніки навчається чимало талановитих студентів – за досягнення вони нагороджені стипендіями Полтавської міської ради, голови Полтавської обласної державної адміністрації, Верховної Ради України та Президента України, а також званнями лауреатів наукових і творчих премій, переможців всеукраїнських і міжнародних конкурсів.

Вітаємо і пишаємося! Бажаємо подальших наукових звершень, перемог та успіхів у навчанні!

Медіа – центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»