2023-09-12

Студенти політехніки пройшли практику в компанії Grid Dynamics

Протягом червня 2023 року студенти спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Комп’ютерна інженерія» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшли онлайн практику в компанії Grid Dynamics. Виробнича практика завершилась захистом індивідуальних проєктів з класифікації зображень, а за результатами практики студенти отримали персональні сертифікати.

Студенти політехніки пройшли практику в компанії Grid Dynamics

З 6 по 29 червня двадцять студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Комп’ютерна інженерія» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшли онлайн практику в компанії Grid Dynamics з напрямку «Комп'ютерний зір».

Команда експертів Grid Dynamics – Антоніна Бондарчук, Антон Бойко та Євгеній Подовінніков успішно провели серію вступних лекцій, присвячених #Python, #BigData та #AutomationQA. Також протягом проходження практики тренер компанії, керівник практики Анастасія Дейнеко провела додаткове навчання, під час якого студенти прослухали серію лекцій, що дозволили поглибити знання з глибинного навчання, нейронних мереж, transfer learning, детектування, трекінгу та розпізнавання об’єктів, класифікації та сегментації зображень.

Виробнича практика завершилась захистом індивідуальних проєктів з класифікації зображень. За результатами практики студенти отримали персональні сертифікати.

Представництво Grid Dynamics подякувало заступниці директора ННІ інформаційних технологій і робототехніки Полтавської політехніки, кандидатці економічних наук, доцентці Ксенії Вергал за підтримку, можливості для роботи з молоддю та висловило свої сподівання на подальшу співпрацю.

Grid Dynamics – міжнародний лідер у проєктуванні та впровадженні програм цифрової трансформації для найбільших компаній з фінансового, технологічного та рітейл-секторів. Основні напрямки діяльності: Big Data, Data Science, AI, масштабовані сервіси для електронної комерції, DevOps, розробка та підтримка комплексних хмарних рішень.

Нещодавно майже півтисячі студентів Полтавської політехніки пройшли курс з основ кібербезпеки від CRDF Global.

Нагадаємо, політехніка запрошує школярів Полтавщини до гуртка з робототехніки в STEAM-лабораторії університету.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»