2024-10-15

Студенти-психологи вдосконалюють освітні та фахові навички на базі Молодіжного хабу

Студенти спеціальності 053 Психологія Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно вдосконалюють освітні та професійні навички, проводячи практичні заняття з фахових навчальних дисциплін на базі найбільшого Молодіжного хабу Полтавської області.

Студенти-психологи вдосконалюють освітні та фахові навички на базі Молодіжного хабу

Полтавська політехніка як потужний інноваційний університет європейського рівня активно  впроваджує сучасні методи навчання, адаптуючи освітній процес до потреб сьогодення та формуючи низку фахових компетентностей  майбутніх фахівців. 

На базі найбільшого Молодіжного хабу Полтавської області,  створеного  за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у співпраці з Обласним молодіжним центром Полтавської обласної ради та Полтавською політехнікою, для студентів спеціальності 053 Психологія університету триває серія практичних занять з фахових навчальних дисциплін.

Під час занять  викладачі  кафедри психології та педагогіки Національного університету імені Юрія Кондратюка майстерно застосовують найсучасніші тренінгові технології та  інтерактивні формати  взаємодії зі студентами  в освітньому процесі.

Використовуючи широкі можливості Молодіжного хабу як сучасного освітнього простору, майбутні професіонали не просто отримують знання, а й набувають важливих практичних навичок, що допомагають розвивати уміння самодопомоги, тренують  комунікаційні здібності та навички злагодженої  командної роботи.

Одним із ключових методів, що використовують викладачі під час занять, є тренінги, спрямовані на вдосконалення професійних та особистісних якостей студентів. Також інтерактивні ігри, які проводяться в Молодіжному хабі, сприяють активному залученню студентської молоді до вирішення психологічних проблем, розвитку лідерських навичок та створенню дружньої атмосфери співпраці.

За словами науково-педагогічних працівників кафедри психології та педагогіки Полтавської політехніки,  навчальні заняття у межах інноваційного науково-освітнього простору  позитивно стимулюють  інтерес до навчання,  сприяють кращому засвоєнню  пройденого матеріалу та розвитку творчого потенціалу студентів Полтавської політехніки.

Нещодавно  Полтавська політехніка провела День спільнодії.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»