2020-04-07

Студентка ННІФЕМ перемогла з науковою роботою про вплив гендерної нерівності в країнах ЄС

Студентка 3 курсу ННІ ФЕМ Дарія Кондрацька посіла ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом»

Студентка ННІФЕМ перемогла з науковою роботою про вплив гендерної нерівності в країнах ЄС

Конкурс відбувся на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, який прийняв рішення підвести підсумки за результатами першого етапу ІІ туру курсу.

Студентка 3 курсу ННІ фінансів, економіки та менеджменту, спеціальності «Міжнародні економічні відносини» (група 301 ФМ) Дарія Кондрацька виборола ІІІ місце з науковою роботою «Гендерна нерівність у країнах ЄС та її вплив на соціально-економічний розвиток» та нагороджена диплом ІІІ ступеня. Науковий керівник – д.е.н., професор, завідувач кафедри міжнародної економіки та маркетингу Ірина Чичкало-Кондрацька.

У науковій роботі розглянуто проблеми гендерної нерівності в економічній сфері в Європейському Союзі, визначено взаємозв’язок між показниками гендерної нерівності та соціально-економічним розвитком країн ЄС, а також проаналізовано сучасний стан гендерної нерівності в Україні та запропоновано шляхи її подолання з використанням найкращого європейського досвіду.

Вітаємо переможницю всеукраїнського конкурсу та наукового керівника! Бажаємо нових наукових перемог!